Meniu de vară, cu Sangria de Cava, la Vinexpert


Vinexpert și-a prezentat noile preparate, oficial, în ultima zi din iulie, în prezența bloggerilor și influencerilor din zonele de food și lifestyle. Vedeta a fost  Sangria de Cava – trendul spumant al verii, care s-a alăturat celor peste 1.000 de vinuri de pe 5 continente, prezente în locațiile Vinexpert.

Platouri gurmande de charcuterii și brânzeturi, empanadas con carne și sos de vin roșu sau cu spanac și brânzeturi nobile, quesadilla în trei culori cu piept de curcan poșat ori cu fasole roșie și ciuperci, parfait-uri delicioase cu fructe de pădure și crumble cu mere sunt printre preparatele nou introduse în meniurile locațiilor Vinexpert din Calea Victoriei 65 și Splaiul Unirii 20. 

Iată și câteva exemple din lista noutăților, cu care ne-am delectat și pe care le veți putea comanda și voi în ambele wine-bistro-uri ale brand-ului.
-Platou Centenar de România, special conceput pentru acest an aniversar: salam crud uscat de mistreț, cârnat de Mangaliță, salam ardelenesc, șuncă de porc de casă, trufe din brânză de burduf, brânzeturi cu busuioc și cu ardei, brânză de Apuseni, ceapă roșie, ardei gras, pară, covrigei
– Tartar de ton si somon, cu icre negre și fructe de pădure, crostini cu ulei de măsline
– Quesadilla cu piept de curcan poșat, legume în trei culori la tigaie cu cașcaval cu salată și sos de iaurt
– Quesadilla cu șuncă de porc home made, legume în trei culori trase la tigaie și cașcaval cu salată verde și sos de vin
– Quesadilla cu ciuperci și fasole roșie, legume în trei culori, cașcaval,cu salată și sos de iaurt
– Empanadas con carne servite cu sos de vin
– Empanadas cu spanac si brânzeturi nobile servite cu sos de iaurt și ierburi aromatice
– Omletă rustică cu legume, servită cu salam crud uscat și crostini
– Parfait home made de fructe de pădure cu crumble și fructe proaspete
– Sangria de Cava, rețeta casei, în două variante: Orange – cava, lichior de caise/portocale, bucățele de fructe proaspete: măr, pară, piersică și Rose – cava, lichior de vișine, fructe de pădure.
Alte preparate de vară precum salata cu piept de curcan poșat, mango, semințe și dressing de fructul pasiunii, mix-ul vegan de salate cu nuci, semințe de dovleac și de floarea soarelui, susan, stafide, pară și sos de fructul pasiunii și gourmet inedite precum burgerul de rață cu mango și sos Teriyaky, sandvișul cu confit de rață și dulceață de merișoare, pieptul de curcan în crustă de susan cu piure de mazăre și mentă, baby carrots și sos Teriyaki completează meniul generos al locațiilor Vinexpert.

Iar dacă pentru un prânz sau o după-amiază reconfortantă puteți opta să vă răcoriți fie cu Sangria de Cava de mai sus, Pina Cava cu rom alb sau Bubble Pink cu prosecco, pentru seară, aveți cu siguranță cu ce vă delecta din cele peste 1000 de vinuri din toată lumea,  la sticlă și 100 la pahar, Sangria de Cava – rețeta spectaculoasă a casei, cocktailuri inedite cu prosecco, coniacuri rare, dar și smoothie-uri răcoritoare.
O particularitate singulară a locațiilor Vinexpert este aceea că, în meniu, fiecare preparat sau platou asortat are și recomandări de vin de asociat, așa că pentru o masă completă, puteți merge cu încredere pe mâna somelierului casei.

Rezervări la tel. 0740 166 023, iar mai multe informații pe site
sau pe pagina de Facebook: www.facebook.com/vinexpertro

Leave a Reply