Câștigă premii substanțiale, în Club Tefal!

Dacă bucătăria este una dintre pasiunile tale și poți spune răspicat: ”Sunt Chef la mine acasă”!  atunci Club Tefal este locul unde trebuie să te afli. Adică locul de întâlnire cu Adrian Hădean și cu cei mai mari pasionați de gătit.

Pasionat de gastronomie?  Tefal și Adrian Hădean te așteaptă să experimentezi o lume plină de savoare și să înveți cum se prepară un meniu de 5 stele. Inspiră-te, creează, gătește!  Club Tefal este locul în care pornești în cele mai delicioase aventuri culinare, îți găsești inspirația sub îndrumarea specialiștilor și afli secrete bine păstrate din bucătăria lui Adrian Hădean.

Intră pe clubtefal.ro, creează-ți cont și încarcă-te cu inspirație. Aici te așteaptă rețete delicioase, produse inovatoare care te vor ajuta să devii ”Chef la tine acasă”, dar și ultimele ”tips & tricks” pentru preparatele favorite.

În Club Tefal poți câștiga și cele mai tari premii! Cumpără orice produs de bucătărie Tefal de se bagă în priză (din categoriile aparate electrice de gătit, prepararea alimentelor și mic dejun) până pe 31 decembrie, înscrie bonul pe http://www.clubtefal.ro și adună puncte cu fiecare achiziție.
Au pus la bătaie salariul unui Chef, în valoare de 3000 de euro, dar și 2 salarii de Sous-Chef și 3 salarii de ucenic bucătar. Cum sună? Premiile pot fi câștigate în funcție de numărul de puncte acumulate. Iar dacă te afli printre primii 300 înscriși în fiecare lună, câștigi premii garantate: un set spatule și cartea lui Adrian Hădean cu semnătura în original, căni de călătorie sau cântare de bucătărie Tefal.
Pune-ți la treabă partenerii de încredere: OptiGrill® +, ActiFry Express XL, sau Ultrablend+, iar pofticioșii nu vor întârzia să apară.

Leave a Reply