Aroma pâinii proaspăt coapte, cu Tefal Pain et Trésors

Aroma pâinii proaspăt coapte trezește în fiecare dintre noi amintiri prețioase. Fie că ne duce cu gândul la bagheta delicioasă cumpărată de pe o cochetă străduță pariziană, sau la felia rotunjoară pe care bunica întindea un strat de unt auriu, mirosul de pâine este mereu reconfortant. Pain et Trésors de la Tefal este cel care ți-l poate aduce în  bucătăria ta, în fiecare zi. 
Tefal Pain et Trésors este destinat pregătirii pâinii dar și a altor delicii, în mod simplu, la tine acasă. Preferi cu mix de cereale, integrală sau cu nuci. E simplu -alegi  ingredientele, selectezi unul dintre cele 20 de programe automate și Pain et Trésors e gata de treabă! ba chiar poate prepara și pâine fără gluten. În plus, dispune și de 3 setări de greutate a preparatelor și tot atâtea niveluri de rumenire.

Prin simpla apăsare a butonului “Start” Pain et Trésors se ocupă de frământat și, mai apoi, de copt.
Este suficient să alegi funcția de programare automată și poți avea pâine aburindă, de fiecare dată când revii acasă, după o zi lungă la birou.
Totul devine și mai confortabil când adaugi savoare preparatelor tale cu ajutorul dozatorului automat pentru drojdie, stafide, nuci, ciocolată sau alte topping-uri. Sau alte bunătăți, cum ar fi aluat de pizza, budincă de griș, gem sau iaurt pregătit cu unul dintre cele 3 programe speciale pentru lactate. 

Poți câștiga premii în Club Tefal
Cumpără o mașină de pâine Pain et Trésors sau orice alt produs electric de bucătărie de la Tefal până pe 31 decembrie, înscrie bonul pe www.clubtefal.ro, adună puncte și câștigă super-premii! Sunt puse la bătaie 3 salarii de ucenic bucătar, 2 de sous-chef ori salariul unui Chef în valoare de 3000 de euro. În plus, în fiecare lună, primii 300 înscriși în Club Tefal câștigă premii garantate: un set de spatule și cartea lui Adrian Hădean cu semnătura în original, căni de călătorie sau cântare de bucătărie.

Leave a Reply