Designerul Flora Năstase revine cu un fashion show, în deschiderea Mariage Fest

Designerul Flora Năstase revine cu un show special, în deschiderea târgul de nunți Mariage Fest, la Palatul Parlamentului, vineri, 9 noiembrie, la ora 12.00. Show-ul Glamour Furs by FLORA Năstase a fost inspirat de divele anilor ’30-’40.

După 10 ani de absență de pe podiumurile de modă, designerul Flora Năstase revine spectaculos, cu o colecție de ținute-unicat, în show-ul Glamour Furs by FLORA Năstase, care va deschide ediția din această toamnă a târgului Mariage Fest.

Show-ul va fi plin de surprize. Una dintre acestea va fi apariția, în premieră pe un podium de modă, a lui Adrian Enache împreună cu Diana, fiica sa. Ozana Barabancea, cunoscută atât în mass-media cât și pe scena Operei Naționale București, va purta o ținută specială, spectaculoasă, pe care designerul Flora Năstase nu a divulgat-o încă. O altă surpriză este implicarea în prezentare a unor personalități cultural artistice: Costina Cheyrouze – actriță la Teatrul Național „I.L.Caragiale” din București și Amyra Badro, balerină la Basel, în Elveția.

Divele anilor ’30-40 nu vor fi interpretate doar de manechine, ci și de Paula Chirilă, Maria Constantin, Annes, Olga Bălan, Alina Rugină, Roxana Niculae, Eveline Păuna.

Despre show-ul din 9 noiembrie, designerul Flora Năstase spune: „Au trecut zece ani de când am avut ultima prezentare pe un podium de modă. În tot acești ani, în care am stat departe de strălucirea evenimentelor de profil, am continuat să creez, pentru publicul meu. Cred că tocmai faptul că, în acest deceniu de tăcere, am continuat să văd pe stradă haine de blană cu eticheta mea, este cea mai bună dovadă de apreciere din partea femeilor pentru care creez! Am decis să revin acum pe podium nu cu o colecție, ci cu un show inspirat de divele anilor ’30-40. Veți putea vedea haine de blană alese pentru femeile care impresionează prin stil și rămân o vreme în mintea celor care le privesc. Am asortat spectaculoaselor haine de blană ținute prețioase, unele cusute cu fir de aur, altele cu vechime de peste o sută de ani”.

Andrei Duban, maestrul de ceremonii consacrat al Mariage Fest, va prezenta evenimentul de deschidere al târgului. Show-ul de modă va fi urmat de tradiționala aruncare a  buchetelor, ce conțin un inel cu diamant și alte premii substanțiale. Acesta va fi momentul de începere a cursei pentru rochiile de designer, oferite de aceștia la prețul simbolic de 27 de lei, cifră ce marchează ediția actuală a Târgului Mariage Fest.

Leave a Reply