Nadia Comăneci a îmbrăcat creații vestimentare IIANA

Simbolul perfecționismului în gimnastică, campioana mondială Nadia Comăneci a realizat o ședință foto de excepție, pentru brandul de haine neoetnice IIANA. Ținutele au fost special create pentru marea gimnastă, care prin atitudine a adăugat acestora un plus de strălucire.

Asocierea dintre unul dintre cele mai valoroase branduri de țară, Nadia Comăneci și unul de vestimentație tradițională românească, IIANA, în anul Centenarului, este una extrem de inspirată. Locul ales pentru ședința foto, Grădina Vlahiia din Snagov, a întregit povestea frumoasă a celor șapte ținute neoetnice, create special pentru valoroasa campioană.

“Este esențial să nu uităm valorile românești, să scoatem în față orice simbol autohton, care poate fi un brand de țară apreciat oriunde în lume. Colaboarea cu Nadia Comăneci ne onorează și ne ambiționează să fim și mai buni. Fiecare haină pe care am creat-o are o poveste spusă de persoana care o poartă. Marea campioană a dat strălucire și eleganță fiecărui produs. Am creat 7 ținute în amintirea celor 7 note de 10 obținute de Nadia la Montreal în 1976”, a declarat Alina Isakovic, manager IIANA.

Despre experiența sa cu ținutele îmbrăcate și intențiile sale referitoare la acestea, Nadia Comăneci a menționat: “Este primul shooting pe care îl fac cu haine tradiționale stilizate. Eu purtam ie și când eram mititică și știu foarte bine cât de importantă este tradiția în România. Hainele neoetnice pe care le-am fotografiat le voi lua cu mine și abia aștept să le îmbrac la evenimentele importante la care voi participa, unul dintre ele fiind chiar New York Fashion Week. Ținutele cu influențe tradiționale românești mă aduc mai aproape de România mea dragă în orice colț al lumii m-aș afla”.

Leave a Reply