Transpisan, antiperspirantul sigur și sănătos

Afirm, nu pentru prima oară, că îngrijirea este, în opinia mea, o formă de politețe, ca și punctualitatea. Să acorzi atenție persoanei tale, astfel încât să fii o prezență agreabilă, înseamnă grijă pentru multe aspecte, inclusiv fizice și   comportament. Alegerile sunt subiective, dar buna informare este primul pas. 

Transpisan este un antiperspirant fără alcool, parfum, coloranți, conservanți sau nanoparticule, produs în Germania, sub standard GMP. Sub formă de spray și roll-on, TRANSPISAN este încapsulat numai cu ingrediente de calitate, reduce substanțial transpirația excesivă și protejează eficient pielea de mirosuri neplăcute, oferind prospețime până la cinci zile.
Față de alte produse similare, Transpisan a optat în mod intenţionat împotriva utilizării alcoolului, deoarece acesta poate conduce la uscarea pielii, iritații sau la alte reacţii alergice în rândul anumitor persoane, mai ales a celor cu piele sensibilă.
Transpisan este un produs premium, ce oferă o protecţie excelentă şi eficientă pentru toate persoanele afectate de hiperhidroză.


Așadar, oricine poate folosi Transpisan în viața de zi cu zi în prevenirea transpirației excesive și a mirosurilor neplăcute, cei care sunt activi fizic după orele petrecute la sala de sport sau pentru cei care suferă de transpirație excesivă (hiperhidroză).
TRANSPISAN, unicul antiperspirant spray fără alcool, se poate utiliza cu ușurință pe toată suprafaţa corpului: axile, mâini, palme, piept, abdomen, spate, picioare sau alte zone – în funcţie de regiunea corpului care prezintă o nevoie acută în acest sens.

Transpisan se adaptează la esențele parfumului tău preferat și nu blochează glandele sudoripare.
Având în vedere că nu este parfumat, el poate fi combina ulterior cu deodorantul sau parfumul preferat.
Transpirația reprezintă climatizarea naturală a corpului nostru, deci aceasta este vitală. Transpisan diminuează substanțial transpirația excesivă prin reducerea porilor pielii. Totodată, Transpisan nu afectează în niciun mod reglarea temperaturii corpului, nu blochează transpirația, ci permite să se formeze suficientă transpirație pentru răcorirea corpului, acţionează împotriva transpiraţiei chiar acolo unde este produsă: în glandele sudoripare, iar combinaţia eficientă a ingredientelor asigură contractarea porilor în aceste regiuni. Prin urmare, transpiraţia va fi redusă ori prevenită. Transpiraţia naturală a corpului, în sine, va rămâne intactă. Se va normaliza doar în acele regiuni unde se înregistrează transpiraţie excesivă.
Aplicat în mod corect, durează până la 5 zile, fiind testat în Germania de către Institutul DERMATEST, în ceea ce priveşte reacţia pielii sensibile, sub supraveghere clinică, precum și de Wessling GmbH pentru analiza și controlul standardelor de securitate, mediu și sănătate.
Astfel, performanța și siguranța produsului Transpisan este garantată.
TRANSPISAN este un antiperspirant premium cu o formulă unică, sub formă de spray şi roll-on, disponibil într-un număr de peste 21.000 de farmacii din Germania și alte țări. (Transpisan spray, flacon x 50 ml, Transpisan roll-on, flacon x 50 ml).

Leave a Reply