200 de expozanți la Târgul „Ghidul Miresei”

Aproape 200 de expozanți vor fi prezenți la o nouă ediție a Târgului „Ghidul Miresei”,  ce se desfășoară la Romexpo, în zilele de 16 – 18 noiembrie. Aceștia vor oferi soluții complete pentru nunta mult visată, dar și oportunitatea de a cumpăra, la prețuri rezonabile, tot ceea ce este necesar acestui eveniment.

 

La ultimul târg de profil din acest an, viitorii miri vor putea alege dintre mii de rochii de mireasă, gama completă de costume de ceremonie, inele și verighete cu diamante și pietre prețioase pentru toate bugetele dar și sute de idei pentru decorul de nuntă conform noilor tendințe.
Bianca Drăgușin, cover-ul ultimului număr al revistei Ghidul Miresei, va prezenta în premieră propria colecție 2019 de rochii de mireasă și de ocazie.  

Cele mai actuale tendințe în privința rochiilor de mireasă și de ocazie vor face deliciul unor prezentări de modă, ce se desfășura vineri, 16 noiembrie, începând cu orele 12:00. Creațiile vor fi prezentate de Ioana Voicu, Anda Călin, Alessia, Diana Bișinicu, Adina Halas, Maria Constantin, Natalia Mateuț, Adina (Heaven), Elena Ionescu și Roxana Blagu (ex-Trident).
Îndrăgita trupă Proconsul va completa spectacolul, urmând să cânte piese precum „Cerul”, „Tu” sau „Pentru tine”, potrivite pentru dansul mirilor.
La rândul ei, Carmen Brumă va veni cu o nouă provocare pentru actualele mirese, viitoare mămici. După ce a lansat programul de slăbit „Intră în rochia de mireasă”, de această dată va prezenta „Jurnal de gravidă – Cum să-ți controlezi greutatea și să ai un copil sănătos!”. Programul include un ghid practic cu sfaturi utile precum și un meniu alimentar pentru fiecare zi din cele 9 luni de sarcină.
Nu vor lipsi ofertele speciale cât și lichidările de stoc la rochii de mireasă, cu preţuri extrem de reduse, cuprinse între 500 și 1.900 lei!
Pentru cei interesați, detaliile referitoare la bilete, program şi concursuri pot fi găsite pe www.TargulGhidulMiresei.ro

Leave a Reply