Bianca Drăgușanu pe coperta revistei Ghidul Miresei

Bianca Drăgușanu a îmbrăcat nu mai puțin de 12 rochii de mireasă pentru pictorialul revistei Ghidul Miresei. În interviul acordat revistei,  vedeta a dezvăluit cum ar arăta rochia ei, dacă ar ajunge din nou în fața altarului.
Odată cu lansarea oficială a revistei Ghidul Miresei, pentru care Bianca Drăgușanu a realizat un pictorial, va avea loc o prezentare în avanpremieră  a colecției ce-i poartâ numele. Parada va marca deschiderea Târgului de nunți, ce se va desfășura în perioada 16-18 Noiembrie, la Romexpo.
În interviul acordat revistei Ghidul Miresei, Bianca Drăgușanu a dezvăluit cum ar arăta rochia ei, dacă ar ajunge din nou în fața altarului. „Îmi face plăcere să îmbrac rochii de mireasă. De fapt, o fac atât de des în atelierul propriu de creație, încât a devenit ceva natural să probez și să fotografiez astfel de rochii…Dacă ar fi să ajung din nou în fața altarului, aș îmbrăca două rochii de mireasă, ambele tip sirenă, dintre care una să fie creația mea. Aș vrea o nuntă care să mă reprezinte. O combinație între stilul clasic și nonconformist. De exemplu, mie nu îmi place tradiția cu furatul miresei și nici nu aș opta pentru un meniu tradițional. În schimb, dansul mirilor mi se pare frumos. Am deja experiența asta…”, a mărturisit Bianca.


„Yearning”, noua colecție ce va fi lansată de Bianca Drăgușanu, se anunță a fi una care îmbină clasicul reinventat cu influențele moderne dar și cu elemente îndrăznețe, care au în prim plan individualitatea fiecărei femei.
Rochiile sunt rafinate și atrag atenția prin detalii specatculoase, de la broderii prețioase la perle, pene, dantelă fină, drapaje din mătase, o diversitate de modele și croiuri.

Leave a Reply