Noul magazin Humanic din Mega Mall oferă primul Permis de Pantofi pe 1an

De câteva zile, rafturile magazinului Humanic din Mega Mall București sunt noul tărâm al visurilor, pentru pasionate. Pe lângă reducerile și promoțiile de deschidere, noul magazin Humanic oferă primul Permis de Pantofi pentru 1 an, un fel de Graal al fashionistelor.

De când am descoperit, în vremea nivelării gusturilor și aspirațiilor  -numită epoca ceaușistă, prima pereche de sandale de la Guban, am visat să am o încăpere dedicată pantofilor pe care îi dețin și posibilități cât să-mi cumpăr câteva perechi de încălțări pe sezon. Acest vis s-a realizat parțial, dar recunosc că un Permis de Pantofi pe 1 an depășește chiar și imaginația mea de iubitoare de încălțăminte frumoasă și de calitate. Cu ocazia inaugurării noului magazin din Mega Mall, Humanic organizează o tombolă unică, cu un câștig uluitor: Permis pe 1 an întreg la pantofi, gratuit în Humanic Mega Mall.

Noul magazin Humanic deschis în Mega Mall are o suprafață de peste 400 m² și marchează al 11-lea magazin pe harta celor deschise de grupul Leder und Schuh în România, dedicat exclusiv iubitorilor de încălțăminte și accesorii. Cu un design industrial, cu elemente clasic-elegant și young fashion, acesta este gândit în cel mai mic detaliu pentru a crea din experiența de shopping locul ideal pentru o călătorie relaxantă în universul pantofilor care reflectă bunul gust și calitatea.

Clienții vor fi atrași atât de arhitectura magazinului, dar și de diversitatea modelelor de pantofi care respectă atât atemporalitatea stilurilor clasice, cât și ultimele tendințe. Branduri exclusive precum Cate Gray, Lazzarini, Rowland Brothers, Pat Calvin, Urban X, Frank Walker și mărci internaționale de notorietate precum GUESS, Vagabond, Tommy Hilfiger, Högl, Tamaris, Pepe Jeans, Converse, Nike, Puma, Adidas, Lacoste, New Balance, Ecco, Clarks, Geox, Bugatti și Superfit sunt puse la dispoziția celor care recunosc că sunt pasionați de pantofii de calitate.
În centrul atenției este și colecția HUMANIC pentru sezonul de toamnă-iarnă ’18, care reunește tendințele de actualitate de la sneakers ugly dar cool, cu tălpi groase și foarte vizibile, la Biker Boots cu profile masive, tălpi groase și accesorii metalice, trecând apoi la botinele cu tocuri stilate, cu vârfuri ascuțite și la senzaționala nuanță a toamnei, barolo, acel roșu rubiniu stins care domină cald calapoadele feminine de pantofi, cizme și genți.

Tendințele ne surprind plăcut și cu botinele Chelsea, care își continuă povestea de succes sau cu bocancii cu talpă profilată, care preiau detaliile de la modelele tehnice de drumeție și devin piesa de referință a sezonului. Însă top-tendința care dictează must-have-ul sezonului sunt cizmele cu carâmbii lejeri și falduri moi, purtate cu dresuri din nailon sau chiar pe piciorul gol, care au aspect extravagant și apar în nuanțe de gri, bej, rubiniu și negru. Pentru petrecerile de neuitat, pantofii cu tocuri medii, mult glitter și barete garantează succesul ținutelor și conferă multă feminitate și glamour ținutelor în stilul anilor ’80.

Leave a Reply