Comod și perfect, păr buclat cu Rowenta So Curls

Grija pentru ținută, atenția la detalii, dorința de a face din fiecare apariție un moment remarcabil. Dacă acestea sunt și preocupările tale, vei afla cu bucurie despre So Curls de la Rowenta. Sistemul Instant Curling face ca părul să fie buclat perfect, într-un mod cât se poate de comod.

Ai rochia perfectă, pantofii visați, ești gata pentru petrecerea la care de abia așteptai să primești invitația, dar părul nu arată așa cum dorești? Cu ondulatorul automat So Curls de la Rowenta vei obține coafuri perfecte, de la bucle lejere sau bine definite, la onduleuri retro. 

Datorită sistemului Instant Curling, șuvița de păr se înfășoară rapid în jurul elementului de încălzire, iar în câteva secunde vei avea buclele pe care ți le dorești.
Poți alege dintre cele 3 setări de temperatură (170°C, 200°C sau 230°C) pe cea potrivită tipului tău de păr: subțire, normal sau gros. Cronometrul integrat te ajută să controlezi timpul de realizare a buclelor (6, 8, 10 sau 12 secunde), iar un semnal sonor te va anunța când bucla este formată.
Ce trebuie să faci: așază șuvița în ondulator, apasă butonul integrat pe mâner, așteaptă câteva clipe și eliberează. Gata, ai obținut bucle perfecte! Grație învelișului ceramic îmbogățit cu mineral de turmalină, părul își recapătă strălucirea naturală și este pregătit de Instastories.

Leave a Reply