Gymboland – magia sărbătorilor, într-un loc sigur

Ai intrat deja în febra pregătirilor pentru Crăciun? Ești prinsă între termene de sfârșit de an, liste de cumpărături și cadouri, dar nu ai vrea să îți neglijezi copilul, pentru că luna aceasta este cea mai frumoasă și așteptată din an? Atunci, oferă-i un cadou minunat, înscriindu-l la activitățile creative care vor avea loc la Gymboland în luna decembrie.

Dacă vrei ca piticul tău să descopere magia sărbatorilor de iarnă, să învețe despre tradițiile de Crăciun, să își dezvolte aptitudini creative și să se distreze cu cei de vârsta lui, atunci Gymboland este locul potrivit.

Fiind un adevărat promotor al conceptului de educație prin joc, stimulând imaginația într-un mediu sigur, distractiv si primitor, Gymboland oferă celor mici șansa de a lua parte la ateliere, activități recreative, de comunicare sau lucru manual prin care piticii să învețe despre Moș Crăciun. Fiecare locație Gymboland are un program special în luna decembrie, dar si la început de ianuarie, așa că poți alege activitatea pe placul micuțului tău!
Promițând distracție la cel mai înalt nivel copiilor de toate vârstele, Gymboland promovează mixul de educație și entertainment într-un mediu sigur, sub atenta observație a personalului bine pregătit, care folosește întotdeauna echipamente și materiale ce îndeplinesc toate standardele necesare.

Programul special al lunii decembrie îți permite să-l înscrii intr-unul dintre atelierele de Crăciun, dispinibile în toate locațiile Gymboland. Iar tu îți poți vedea în liniște de shopping, iar apoi puteți savura împreună un rulou cu scorțișoară. Sau orice preferați în acest sezon.

 

Leave a Reply