Cu uleiurile de măsline extravirgine și aromate de la Monini, iarna este departe!

Deși citadină convinsă, iubesc natura, iar când este vorba despre gătit, prefer condimentele naturale și pe cât posibil, ierburile proaspete. Dar ce te faci, când aromele proaspete sunt mai greu de obținut în bucătăria ta, pentru că sezonul este departe iar vremea rea le face mai puțin accesibile, chiar și pe cele importate sau cultivate în mediu controlat?

Gama de uleiuri de măsline extra virgine aromate, de la Monini, pot adăuga rapid și ușor o notă specială, gourmet, oricărui fel de mâncare. Monini a selectat o linie completă de uleiuri de măsline extra virgine aromate, aleasă pentru a satisface toate gusturile, fără a pierde autenticele și tradiționalele arome ale bucătăriei italiene – atât de celebră și de râvnită în toată lumea. Câteva picături sunt suficiente pentru a obține o aromă completă.

Monini extra virgin cu trufe este cel mai potrivit pentru paste, carne și carpaccio, precum și pentru ouă, pizza și cheese fondue. Face ca fiecare rețetă să fie mai apetisantă!
Monini extra virgin cu busuioc este perfect pentru rețetele în stil italian. Este recomandat pentru paste, salate și este, de asemenea, excelent pentru a da aroma supelor. De asemenea, este potrivit pentru salate proaspete de paste și orez, roșii și mozzarela sau cartofi.
Monini extra virgin cu usturoi si chilli este potrivit pentru un gust picant al sosurilor de roșii, pentru pește sau supele de legume. Se recomandă la fripturi, legume raw și preparate și poate fi presărat din belșug peste deliciile savurate de toți cei cărora le place să adauge o notă picantă la mâncarea lor.
Monini extra virgin cu lamaie este ideal pentru salate și marinade, foarte bun pentru pește, fie el fiert sau prăjit. Și este absolut special pentru preparatele din păsări de curte și legume. În plus, este potrivit și pentru a aroma aluatul pentru prăjituri.

Orice pregătești, cu uleiurile aromate de la Monini ești mai aproape de aromele verii și de bucătăria italiană. 

Dacă vrei să le încerci și dorești mai multe informații, le găsești aici sau pe pagina de Facebook (www.facebook.com/MoniniRomania).

 

Leave a Reply