Andra cântă la ParkLake, pe 16 februarie

ParkLake Shopping Center sărbătorește luna aceasta cu oferte speciale și surprize, la târgul dedicat Zilei Îndrăgostiților și cu un concert Andra, pe data de 16 februarie, începând cu ora 19:00.

Singuri sau  aflați în cuplu,  Ziua Îndrăgostiților ne afectează pe plan social, într-o mai mică sau mare măsură. Odată prinși în acest joc, despre care am stabilit că poate fi benefic vieții de cuplu, mai trebuie doar să decidem cum și cât de mult dorim să sărbătorim. ParkLake Shopping Center oferă opțiuni adecvate fiecărei alegeri. 

De la accesorii, cărți, articole vestimentare, sau alte produse, la  experiențe de care să ne bucurăm cu cei dragi, magazinele au pregătit oferte la game foarte variate de produse, ideale pentru toți cei care se află în căutarea unei surprize pentru parteneri. În plus, în perioada 9 februarie – 9 martie, aceștia își pot găsi inspirația și la târgul tematic de Valentine’s, organizat la parterul centrului comercial, în zona intrării dinspre Starbucks și Second Cup. Decoraţiuni, bijuterii, cosmetice, dulciuri şi multe altele așteaptă să fie descoperite și dăruite ca simboluri ale iubirii.

Iar pe data de 16 februarie, începând cu orele 19, vizitatorii mall-ului se vor întâlni cu Andra. Concertul va avea loc la parterul centrului comercial ParkLake, în zona main square și va prezenta melodii pe care cu siguranță toți spectatorii le-au cântat și le cântă în continuare cu plăcere. Atât cuplurile, cât și persoanele care doresc doar să se bucure de muzică autohtonă de calitate pot urmări spectacolul, intrarea fiind liberă.

Leave a Reply