Ghid de alegere a buchetului potrivit, de la Floria

Dacă este vorba despre iubire, atunci trandafirii sunt musai roșii. Dar dacă este doar admirație, sau pasiune, dar neîmpărtășită? Pentru că lucrurile nu sunt chiar atât de simple cum ar putea părea, Floria oferă un grafic care să vă îndrume prin labirintul alegerii florilor potrivite, de Ziua Îndrăgostiților.

 

Trandafirii sunt categoric preferați de Ziua Îndrăgostiților, iar comenzile speciale apar încă din luna ianuarie, după cum afirmă  Marina Popescu, Director General Floria.

“Un florist curăță doar într-una dintre florăriile noastre 5.000 de trandafiri pentru această zi, față de o zi obișnuită, când folosim cam 300 de trandafiri. În ultimii ani am observat însă că mulți își doresc să iasă din tipar și preferă fie să alăture mai multe culori într-un buchet de trandafiri, fie să încerce combinații de soiuri, mai ales că sunt persoane care dăruiesc flori des și își doresc să surprindă de fiecare dată persoanele dragi” a dezvăluit Marina Popescu.
Tradiția de a dărui flori de Ziua Îndrăgostiților datează din secolul al XVII-lea, pe vremea domniei Regelui Charles al II-lea al Suediei. Totuși, în timpul unei expediții în Persia, acesta a descoperit o nouă artă: limbajul florilor. Acesta a dus curentul în Europa și ideea de a comunica prin intermediul florilor dăruite s-a răspândit rapid.
Anul acesta, Floria introduce o colecție spectaculoasă de flori și cadouri care transmit mesaje. Astfel, alături de nelipsiții trandafiri roșii, designerii florali propun frezii violet care vorbesc despre fidelitate, orhideele despre rafinament și eleganță, în timp ce calele vorbesc despre frumusețe.

Dacă ești într-o relație, sau doar aspiri la una, Valentine’s Day este ziua în care poți afirma sau confirma acest lucru, cu ajutorul buchetului potrivit.

Și pentru că Ziua Îndrăgostiților este o zi aglomerată, Floria vine în ajutorul celor care își doresc să facă o surpriză persoanei iubite. Astfel, alături de flori, se pot comanda pachete speciale care conțin scrisori de dragoste, șampanie, ciocolată sau parfumuri. Răsfățul simțurilor poate fi însă completat și de experiențe deosebite cum ar fi un zbor cu elicopterul sau o ședință foto care să surprindă dragostea dintre parteneri.

Întreaga colecție de flori de Ziua Îndrăgostiților este disponibilă aici: https://floria.ro/flori-valentine-s-day/, iar pachetele speciale sunt disponibile aici: https://floria.ro/flori-cadouri-speciale/

 

Leave a Reply