Consultanță gratuită pentru viitori miri, la Târgul de Nunți, de la Romexpo

În perioada 22- 24 februarie va avea loc în Bucureşti, în complexul Romexpo, cel mai mare târg de nunți din Europa de Est. Cei interesați pot obține consultanță gratuită de la specialiști din întreaga țară. 

În cadrul târgului, câteva sute de expozanți, mii de rochii de mireasă, verighete cu diamante și pietre prețioase, costume de ceremonie, invitații, sute de idei pentru decorul de nuntă conform noilor tendințe, locații de nuntă și alte servicii necesare organizării nunții îi întâmpină pe viitorii miri. Aceștia au parte de oferte speciale pe toată perioada târgului și pot beneficia de consultanță gratuită de la specialiști din toate colțurile țării, pentru a se încadra în sumele bugetate. În cadrul târgului există și zone de Outlet cu rochii de mireasă la preţuri mult reduse (300-1500 lei).

„Este unicul loc din România unde miresele au ocazia să vadă şi să probeze aproape 10.000 de modele de rochii de mireasă şi să viziteze sute de firme într-o singură zi. Pentru viitorii miri este un efort nesemnificativ drumul până la Bucureşti față de miile de oferte variate care îi aşteaptă sub acelaşi acoperiş!” a declarat Ana Haralambie, organizatorul târgului Ghidul Miresei.
Mai multe detalii: http://www.targulghidulmiresei.ro/

Leave a Reply