Un zâmbet senzațional, cu LIPS UP Hyalurone Volume lip Booster

De câteva zile aceste tubulețe și-au găsit locul  pe măsuța mea de machiaj și își fac rapid loc și în inima mea. Ce sunt? LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster, un lip gloss cu care poți obține buze mai pline și mai hidratate, cu un aspect fermecător, fără să apelezi la tratamente de augmentare. 

 
Gama LIPS UP, cu o formulă menită să redefinească conturul și să ofere buzelor un plus de volum, este dezvoltată pe bază de acid hialuronic reticulat și lipide nutritive – două componente cheie în îngrijirea profundă a pielii. Imediat după aplicare, buzele tale vor fi mai pline, mai hidratate, moi și delicate, numai bune de sărutat. Bine, atunci măcar pentru un selfie de efect. Pentru că… efectul LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster durează până la 3 ore, dar reaplicarea garantează un volum care durează.


Acidul hialuronic este un carbohidrat ce se găsește în mod natural în organismul nostru, în special în țesutul conjunctiv, cartilaje și piele, acesta devenind unul dintre cele mai folosite ingrediente în industria cosmetică, datorită proprietăților sale ce se reflectă într-o profundă hidratare tisulară și stimularea producției naturale de colagen. Practic, acidul hialuronic reține apa în țesuturi, menținându-le hidratate, umplând golurile și oferind pielii fermitate și un aspect neted.

Cu o formulă testată dermatologic și atent creată de specialiști, LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster este un combo perfect de substanțe ce oferă rezultate imediate, conferind buzelor tale conturul și plusul de volum la care visezi.

Cunoscutele injecții pe bază de acid hialuronic sunt realizate din substanțe similare celor care se găsesc în mod natural în corpul uman. Acestea penetrează direct pielea, cu un impact vizibil asupra formei buzelor. Folosind tot acid hialuronic, dar fără o intervenție intruzivă, LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster îți oferă avantajul de a avea buze mai voluminoase, netede și moi, dar cu aspect natural.
LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster are o textură delicată și este disponibil în două nuanțe – Rosé și Marsala – care accentuează culoarea naturală a buzelor și conferă strălucire. În plus, formula are în compoziție mentol pentru un efect de răcorire.

 Gama LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster este disponibilă în farmacii. Mai multe informații pe www.lipsup.ro.

Leave a Reply