Noua colecție Sabon, Limy Lavender, surprinde esența primăverii

Noua colecție Sabon Limy Lavender  este o provocare a simțurilor, lansată printr-un mozaic al aromelor de primăvară și al efervescenței nuanțelor de violet și galben. Colecția cuprinde cele mai iubite produse de îngrijire corporală SABON, în ediție limitată, alături de accesorii unice pentru locuință, cu linii și contururi desenate în spiritul colecției. 

În lumea sugerată de noua colecție Sabon, lavanda și lămâii cresc împreună în armonie, împodobind priveliștea cu o combinație uluitoare de nuanțe, de la violet delicat, până la galbenul plin de îndrăzneală.

Minunatele note de vârf de lămâie proaspătă și bergamotă se împletesc cu aroma de lavandă, pentru a încânta sufletul. În inima parfumului regăsim note revigorante de busuioc și mentă, care se îmbină armonios cu notele de bază: mosc alb și a portocal, rezultând un parfum proaspăt și viu, deopotrivă energic și relaxant, care captează perfect esența primăverii.

Colecția de primăvară a SABON continuă linia conceptuală a anului prin care arta, în toate formele sale, e principala sursă de inspirație. Cinci artiști români s-au lăsat inspiraţi de colecţia primăverii şi ne-au mărturisit ce înseamnă pentru ei exprimarea prin artă.
Bădescu Dalina, prin artă, are certitudinea că aparţine umanităţii şi nu e închisă în propriile ei limite individuale.
Rareş Lupu alege să se exprime prin pictura pe sticla. El are o viziune nouă, modernă în lumea plină de farmec şi mister a culorilor.
Dar actul artistic nu se închide în culori, forme sau modele de exprimare, ci poate reprezenta o experiență formatoare inclusiv pentru autor, nu doar pentru privitor. De aceea, pentru Cuzina arta este o permanentă devenire. Ea reuşește să profite de orice tip de tehnică și mediu pentru a-și ilustra viziunea. Este și cazul lui Lucian Muntean, care preţuieşte fiecare etapă din procesul artistic și se bucură în special de căutarea surselor de inspiraţie care îl ajută să exploreze zone noi şi să întâlnească oameni deosebiţi.
Nu în ultimul rând, arta se poate manifesta în formele sale clasice, sau sub influențele media moderne, iar Cristian Farcaş este cel mai bun exemplu în acest sens, fiind un artist vizual preocupat de noile tendinţe media, video și online. El are o bogată experiență ca operator TV şi film şi este atras de potenţialul artistic al animației.

Primăvara schimbă atmosfera încălzind aerul și crescând umiditatea, deci este timpul să schimbăm și să adaptăm noilor condiții rutina de îngrijire a pielii. Sabon lansează colecția perfectă de primăvară, pentru a ne ajuta să facem această tranziție. Limy Lavender conține produse în ediție specială, atent selecționate, cu un design unic, inspirat de arta mozaicului.

Setul Limy Lavender – esența primăverii​

SABON propune un sublim ritual de îngrijire și răsfăț de primăvară, printr-un set de produse ce încapsulează noua aromă a colecției. Acesta include:
• Ulei de duș pentru hrănirea și curățarea pielii (300 ml)
• Scrub pentru corp, cu efect de întinerire (200g)
• Lapte de corp bogat și hrănitor, care menține pielea mătăsoasă și hidratată (200 ml)
• O lingură de lemn, pentru dozarea facilă a scrubului

Setul Paciulie – Lavandă – Vanilie, expert în arta îngrijirii

Oriunde te-ai afla, păstrează-ți pielea frumoasă și bine hrănită cu acest set ce include o colecție de produse de îngrijire a corpului, mâinilor și picioarelor prezentate în ambalaje potrivite pentru călătorii, reunite aroma emblematică a brandului Sabon: Paciulie-Lavandă-Vanilie.
Conține:
• Cremă de mâini, 50 ml
• Cremă de picioare, 50 ml
• Loțiune de corp, 50 ml
• Ulei de duș, 50 ml

Orice ai alege și orice aromă preferi, Sabon te însoțește în lumea simțurilor.

Leave a Reply