Fabrica de clătite Tefal, ediția dedicată copilăriei

Ce te poate duce mai repede cu gândul la copilărie decât aroma clătitelor preparate de mama sau bunica, aflate pe masă când reveneai de la școală? Poate doar amintirea momentelor în care te despărțeai cu greu de jocurile preferate, la apelul mamei, care îți preciza că “a făcut clătite”. Fabrica de Clătite Tefal, aflată deja la cea de-a cincea ediție, a avut ca temă copilăria. Și în acest an, celebrul brand de țară, Magiunul de prune Topoloveni, fără zahăr adăugat – produs de Sonimpex, a completat gustul celor mai savuroase clătite. 
Gusturi intense, multă voie bună și prietenii alături, aceasta a fost rețeta celei de a cincea ediții a evenimentului “Fabrica de Clătite Tefal”.  Savoarea celui mai popular desert a fost redescoperită pe 14 martie, când  atmosfera veselă și cheful de joacă au fost asigurate de Buzdu și Morar, iar cei peste 150 de invitați s-au bucurat de provocări culinare inedite.


“Le mulțumim prietenilor noștri că ne-au fost alături; și în acest an, am fost onorați să petrecem împreună o dimineață plină de entuziasm, care ne-a amintit de copilărie”, a declarat Gabriela Velicu, Category Manager Groupe SEB România.

Exact ca în copilărie, bloggeri și influenceri au uitat de griji și rigoare și s-au întrecut în a pregăti clătite pufoase și aurii, aproape fără efort cu ajutorul tigăilor Tefal. Indicatorul de temperatură Thermo-Spot® ce se află în mijlocul tigăii, și-a schimbat culorarea în roșu solid, indicând când este timpul perfect pentru a începe coacerea. A urmat fantezia, nebunia umplerii cu cele mai aventuroase combinații. S-a râs, s-au gustat, degustat și savurat tot felul de clătite. A fost frumos și simplu, ca o joacă de copii!

 

Leave a Reply