În aprilie, ParkLake Shopping Center oferă clipe de sărbătoare și premii surprinzătoare

În perioada 5 – 30 aprilie, la ParkLake Shopping Center campania dedicată sărbătorilor Pascale îți poate aduce unul dintre cele peste 3500 de vouchere valorice, în timp ce evenimentele inedite, atelierele tematice și târgul de Paște vor face din centrul comercial un loc ideal de petrecere a timpului liber.

Dacă îți plac sesiunile de cumpărături, în perioada 5 – 30 aprilie plăcerea va fi dublă, dacă alegi ParkLake Shopping Center drept destinație. Acolo, cumpărăturile de minim 200  lei în  îți aduc garantat, în limita stocului disponibil, unul dintre cele 3500 de vouchere în valoare de 50 lei  fiecare, dar și posibilitatea de a participa la tombola pentru unul dintre marile premii: trei vouchere în valoare de câte 1000 de  euro fiecare. Detalii privind campania pot fi găsite accesând www.parklake.ro.
Pentru a intra în posesia premiilor-instant, dar și pentru înscrierea la tombolă, participanții trebuie să prezinte bonul de cumpărături la biroul de informații al centrului comercial.

De sărbători, însă, nu doar adulții au motive de bucurie, ci și copiii. În perioada 20 – 27 aprilie, cei mici sunt invitați să fie Ajutoarele Iepurașului și să pătrundă în lumea magică a sărbătorilor de Paște. Jocurile Iepurașului, atelierele tematice precum Năsturel Castronel, Micii cultivatori, Umbreluțele haioase, dar și cornerele de face painting si baloane modelabile îi așteaptă pe copii în zona main square de la parter.

Târgul de Paște
De asemenea, cadourile pentru cei dragi ocupă și ele un loc pe lista de priorități, alături de distracție. Pentru toți cei care își doresc să găsească surprizele perfecte pentru persoanele importante din viața lor, târgul tematic de Paște îi așteaptă cu o varietate de produse tradiționale, cadouri și decorațiuni în perioada 16 – 26 aprlie, la parterul centrului comercial.

Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar și programul complet găsiți pe www.parklake.ro și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Leave a Reply