Rowenta Smart Force – curățenie eficientă la un click distanță

Dacă este ceva ce mă enervează maxim, acest lucru este cu siguranță să știu că praful și blănița cățelului își fac de cap pe pardoselile din casă, iar eu nici măcar nu pot visa să am răgazul de a aspira. Dar am aflat că aspiratorul robot Rowenta Smart Force Cyclonic face acest lucru cu un simplu click.

 
Smart Force Cyclonic aspiră meticulos orice tip de suprafețe, datorită tehnologiei ciclonice și a celor trei setări: Eco pentru zone netede, Standard pentru gresie cu model în relief, Boost pentru mochete și covoare. Mai mult, camera și laserul îi permit să detecteze obstacolele, să se strecoare cu ușurință printre piesele de mobilier și să nu revină în același loc, în timp ce senzorii previn căderea acestuia pe scări.

Să vă fac cunoștință cu gama Smart Force:

Cu design atractiv și simplu de manevrat, Smart Force Extreme te cucerește imediat, cu atât mai mult cu cât face toată treaba în locul tău. În plus, senzorii cu infraroșu îl ajută să navigheze lin prin încăpere, iar peria motorizată activă, de 1200 rpm asigură cele mai bune rezultate. 
Nici Smart Force Essential nu se dezice și performează excelent. Acesta are o acoperire optimă a suprafețelor, cu un timp îndelungat de funcționare, de până la 150 de minute. Tu doar alegi unul dintre cele trei moduri de curățare: Aleatoriu, Margine sau Cameră aleatoriu.
Și în plus, aspiratoarele robot din gama Smart Force revin în mod automat la stația de încărcare.


Trebuie doar să descarci aplicația My Smart Force disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS și controlezi robotul oriunde te-ai afla: în ședință, la cumpărături de pantofi sau la plimbare cu câinele. A da, și mai trebuie să-l alegi și să-l cumperi pe cel potrivit.

Leave a Reply