Rețete savuroase și multă inspirație, în Club Tefal

Ce motive ai avea să intri în Club Tefal?  Să găsești inspirație și să redescoperi alături de Chef Adrian Hădean gustul autentic al delicateselor care îți vor impresiona oaspeții la masa de Paște.

 În Club Tefal, în luna aprilie, la înscrierea bonului fiscal care atestă achiziționarea oricărui produs de bucătărie Tefal participant în campanie, primești 10 puncte extra, la validare.
Cumperi orice electrocasnic de bucătărie Tefal din categoriile: aparate electrice de gătit, prepararea alimentelor & mic dejun, înregistrezi factura pe clubtefal.ro, iar când acumulezi numărul de puncte necesar, te poți bucura de produsele dorite din catalogul disponibil pe site. 

Pentru a avea produsele tradiționale, cu minim de efort, în Club Tefal descoperi rețete cu bunătăți, care abia așteaptă să fie savurate. Iar când vine vorba de cozonac, o rețetă altfel, pregătită de Chef Adrian Hădean cu ajutorul lui Masterchef Grande de la Tefal.


Elegant, dar în același timp robust (corpul din metal și kit de patiserie din aluminiu turnat de foarte bună calitate), cu o capacitate a bolului de până la 6.7 kg și motor puternic de 1500W, acesta frământă mai repede și mai bine. Fără prea mult efort, poți avea imediat un preparat gustos.

Iar pe lângă acesta, poți avea mai mult timp pe care-l poți petrece cu familia. Sau oricum îți dorești.

 

Leave a Reply