Culoare pură, pentru un păr fericit

De câte ori te-a încercat sentimentul de frustrare, determinată de felul în care îți arată părul? Părul, sănătatea lui dar și felul în care îți încadrează chipul și completează silueta, este mereu în atenția ta. 
Acum poți experimenta culori care se estompează în două săptămâni, după 8-10 spălări, de ingrediente naturale, care să nu îți deterioreze părul și de o paletă largă de nuanțe – Pure Color Washout, prima gamă de colorare sub formă de gel hidratant, care nu are un efect permanent.

Noua colecție #Pure Color se bazează pe o tehnologie inovatoare, numită Aquaxyl, derivată din zahăr, care captează sigilează moleculele de apă din textura delicată a părului. Folosind ingrediente naturale, precum extractul de cactus, care asigură infuzia de vitamina E, și Aloe Vera, cu proprietăți calmante, #Pure Color Washout lasă părul profund hidratat, irezistibil de strălucitor și ușor de pieptănat. Inspirat de parfumul fericirii, #Pure Color Washout conține note de top: lămâie, pepene, lychee, zmeură, note de mijloc: măr, iasomie, trandafir și note de bază: vanilie și ambră.
Gama este disponibilă în nouă nuanțe strălucitoare: Pink Dream, Baby Blonde, Caramel Blonde, Smokey Blonde, Strawberry Brown, Pink Brownie, Happy Cherry, Smokey Brown și Just Brown.

This slideshow requires JavaScript.

În perioada 1 – 31 Mai achiziționează orice produs din gamele Pure Color, Pure Color Washout, LIVE, got2b și Fa, înscrie-te pe www.fericireinculori.ro și poți câștiga unul din premiile pictate manual de un tânăr artist.

Leave a Reply