Un grătar bine făcut, cât ai zice OptiGrill. De la Tefal!

A sosit vremea grătarelor! Îți poți pune în valoare aptitudinile de “Chef la tine acasă”, pregătind o friptură suculentă la grătar, în cele mai apetisante combinații, cu Tefal OptiGrill. Te ajută să-i mulțumești pe toți, de la mic la mare, chiar și pe mofturoși! 
Ai lansat o invitație la masă, dar nu vrei să “bucătărești” prea mult, pentru a satisface pretențiile fiecărui invitat?  Poți pregăti rețete pe gustul fiecăruia cu OptiGrill de la Tefal. Senzorul automat reglează distribuția căldurii și timpul de gătire în funcție de grosime sau numărul de porții pregătite simultan, iar indicatorul luminos îți permite monitorizarea precisă a preparatului: galben, portocaliu sau roșu – îți arată în ce stadiu se află: rare, mediu sau bine făcut. La fiecare interval, grătarul emite un semnal sonor care te anunță când mâncarea este gata, după preferințele musafirilor tăi.


Vrei burgeri savuroși, cârnați de casă sau pește cu felii de ananas pe grill? Perfect! Grătarul electric are 6 programe presetate, un mod manual cu 4 niveluri de temperatură și unul pentru alimente congelate, așa că poți lăsa creativitatea și inspirația să lucreze pentru tine.


Iar dacă ești pasionat de gătit, cu siguranță OptiGrill Snacking & Baking ți se potrivește, deoarece acesta include și un accesoriu special de coacere ce dă frâu liber imaginației pentru preparate delicioase. Iar dacă ai o familie numeroasă sau mulți prieteni, cu OptiGrill XL poți să gătești simultan 8 porții care vor fi exact pe gustul tuturor! În plus, acesta dispune de 3 programe automate pentru: bacon, porc și fructe de mare. Ca să poți alege, dar să ai timp și pentru tine, sau să te bucuri de prezența prietenilor. 

Leave a Reply