Litorsal, ca să te hidratezi mai bine

Cu gândul la vacanță, dar cu tălpile arse de asfaltul fierbinte al orașului? Atunci cu siguranță porți ochelari de soare și cel mai probabil folosești o cremă cu factor de protecție. Dar cu hidratarea cum stai? 

Mai ales în toiul verii, esențială este hidratarea optimă, tocmai pentru că petrecem mai mult timp înafara spațiului de locuit, expuși la temperaturi ridicate. Fie că ne plimbăm prin parc, participăm la diverse activități fizice în aer liber, alergăm de la o întâlnire la alta, stăm la piscină sau petrecem o zi pe plajă, expunerea repetată la soare ne poate face sa ne simțim slăbiți și fără energie. În plus, pierdem prin transpirație nutrienți importanți, precum sodiu, potasiu, proces care poate duce la deshidratarea organismului, cu simptome ca dureri de cap, lipsă de concentrare, stări de amețeală, probleme la nivelul pielii, senzație de gură uscată, presiune crescută, etc.


Cu toții știm că este indicat să consumăm zilnic cât mai multe lichide și fructe de sezon, însă nu este suficient. Pentru o hidratare optimă putem încerca Litorsal.


Cu arome răcoritoare de mentă și lămâie, LITORSAL, sub formă de comprimate efervescente, hidratează organismul și potolește eficient setea, ajută la echilibrarea balanței electrolitice și asigură un aport de glucoză, cu rol în funcționarea normală a inimii și a creierului. Ingredientele acestuia – vitamina C, potasiu, sodiu și glucoză – echilibrează balanța electrolitică astfel încât noi ne vom putea păstra energia în ciuda disconfortului cauzat de temperaturile ridicate sau de efortul fizic depus. În plus, Litorsal este recomandat și în cazul deshidratării cauzate de vărsături, episoade diareice sau în urma consumului excesiv de alcool.
Păstrează în kitul de vară produsul Litorsal pentru a te simți optim hidratat și energizat.

Leave a Reply