OANA, la fereastra ta

OANA, cel mai mare magazin de perdele și țesături din Ploiești, este de câteva zile mai accesibil clienților din București. A deschis un showroom în zona Banu Manta, pentru  a oferi bucureștenilor acces la serviciile și produsele destinate înfrumusețării locuinței și în special a ferestrelor. 
Știam de ceva timp că există o firmă în Ploiești, o afacere de familie care a construit o echipă dinamică și dedicată, ce oferă soluții pentru decorarea casei, dar mai ales a ferestrelor. Pe lângă multitudinea de țesaturi și accesorii pentru perdele și draperii, ei oferă consultanță, având grijă să țină cont atât de dorințele și bugetul clientului cât și de particularitățile spațiului și ferestrelor ce trebuie decorate. 

Ce nu știe chiar toată lumea este că o perdea nu este o simplă perdea și o draperie nu este o simplă draperie. În afara rolului funcțional (de necontestat, de altfel), ele trebuie să fie adevărate podoabe pentru ferestre, elemente care să întregească ansamblul, să îl completeze ori să-l accentueze, să reflecte personalitatea celui care ocupă încăperea sau spațiul respectiv. La exact aceste lucruri se pricep experții Oana Concept Store: la crearea de soluții care să le satisfacă clienților săi dorința de frumos și armonie, însă fără a compromite rolul practic al perdelelor și draperiilor.

Dedicată misiunii asumate de a educa în privinta importanței alegerii corecte a materialelor, texturilor, culorilor și accesoriilor, entuziasta echipa de la Oana Concept Store transformă în realitate așteptările clienților în privința decorării ferestrelor, ținând cont în același timp atât de „pretențiile”, cât și de bugetul acestora. Și asta pentru că valorile după care profesioniștii acestui domeniu de nișă s-au ghidat mereu sunt calitatea, încrederea, punctualitatea și integritatea – fără de care probabil că nu s-ar fi bucurat de succesul de azi și nici de respectul celor care le-au fost deja clienți.

Experții Oana Concept Store oferă consultanță în luarea celei mai bine decizii de decorare a ferestrelor. Împreună cu ei, clientul alege din propunerile de mostre materialele ce vor fi folosite, avându-se în vedere specificul camerei, paleta de culori și designul interior. Tocmai pentru a avea garanția lucrului bine făcut, specialiștii OANA oferă o prezentare 3D, astfel încât clientul să poată vizualiza cum va arăta lucrarea. După măsurătorile efectuate la locație cu aparatură de ultimă generație, care nu lasă loc de suprize neplăcute la montaj, și alegerea sistemelor de prindere, perdelele și draperiile sunt impecabil realizate în atelierul de croitorie. Pentru ca, în cel mult 20 de zile lucrătoare de la primul contact cu experții OANA, să poată avea loc montajul: rapid, profesionist, cu minim deranj, tocmai pentru a nu știrbi cu nimic bucuria și frumusețea așteptatului moment.

Recent, OANA s-a extins în București, dschizând un showroom în Banu Manta, un loc unde te poți bucura de rafinamentul și calitatea produselor, de sfaturile consultanților și de o fărâmă de inspirație, care este probabil cea mai importantă, când este vorba despre amenjarea spațiului de locuit sau de lucru. 

 

La inaugurarea Oana Concept Store, cei prezenți au avut ocazia să afle de la Mariana Nicolae, consultant home&deco, cu o vastă experiență în domeniu, care sunt tendințele în materie de țesături și amenajări interioare, iar de la Valentina Vînătoru – specialist în feng shui – care este importanța amplasării acestui element aparent banal, fereastra, în echilibrarea energiilor dintr-o încăpere.

 

 

Leave a Reply