O vară plină de prospețime și răcoare, cu Body Gelée

Sabon relansează șerbetul de corp într-o formulă fresh, revigorantă, cu o textură ce-l face să pătrundă ușor în piele, îmbogățită cu extract de ulei de avocado și de aloe vera, ce creează o inegalabilă senzație de prospețime și răcoare. Perfect pentru o vară plină de arome ! 

Iubesc zilele toride, petrecute la malul mării sau măcar pe o terasă cu puțină verdeață. Le iubesc chiar și pe cele ce se (ne) consumă în arșița orașului, printre gaze de eșapament și o escapadă rapidă la mall. Pentru fiecare dintre aceste momente există cinci minunate arome EAU de SABON – Iasomie, Paciuli-Lavandă-Vanilie, Green Rose, Citrus Blossom și Mosc, sub forma  noului Body Gelée, care oferă pielii o îngrijire delicată pe timp de vară și un parfum de durată.

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.
Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Iar dacă te pregătești să petreci câteva zile la malul mării ai un nou motiv de bucurie – la două Body Gelée cumpărate, primești  cadou o geantă de plajă! Detalii despre ofertă pe www.sabon.ro

Leave a Reply