Club Tefal lansează noul catalog de produse

Zilele sunt mai lungi – și mai calde – și parcă avem ceva mai mult timp de alocat preparării unor feluri apetisante, pe care nu ai avut timp să le încerci. Dacă este astfel, intră în Club Tefal să descoperi noul catalog de produse.

Pasiunea pentru gătit îți este mereu răsplătită, dacă devii membru în Club. Fă-ți cont pe clubtefal.ro, cumpără până la 31 decembrie orice produs Tefal de bucătărie care se bagă în priză, înscrie bonul sau factura pe Club Tefal și primești un număr de puncte egal cu 10% din valoarea cu TVA a achiziției. Când ai strâns numărul necesar de puncte, schimbă-le cu “ajutoarele” disponibile pe site.
Noul catalog îți pune la dispoziție 18 produse și include aparate utile pentru casă: tigăi, fiare de călcat, cuțite și storcătoare. Îți poți completa colecția de “ustensile” cu un blender, o oală sub presiune ori poate o cafetieră! Pregătește lista de cumpărături și când ai acumulat suficiente puncte, alege-ți orice “iți face cu ochiul”.


Găsești acolo o mulțime de surprize și tips & tricks pentru combinații delicioase, numai bune când ai “Chef să fii CHEF” la tine acasă.
Iar Chef Adrian Hădean îți împărtășește din secretele sale și te inspiră să creezi preparate cu gust autentic, la care trebuie să adaugi doar un pic de pasiune. 

Leave a Reply