Primul EP al Juliei Mayaya a fost lansat la The Pub

Joi seara, la The Pub , Julie Mayaya a lansat primul său EP din carieră. Fanii și prietenii prezenți au fost încântați atât de piesele interpretate live cât și de ținuta sa inedită, în  stilul punk-glam.

Unul dintre evenimentele mondene remarcabile ale săptămânii ce se încheie a fost lansarea EP-ului Haters, al Juliei Mayaya. La 7 ani de la câștigarea concursului “Vocea României”, solista a ales un pub modern și aerisit pentru a-și lansa EP-ul și a se întâlni cu prietenii și fanii.  A optat pentru o rochie neagră, din dantelă, decupată, iar fața i-a fost inspirat acoperită cu un accesoriu cu franjuri, de sub care se întrezărea un make-up tribal, cu influențe africane. Inedita idee a fost rezultatul conlucrării dintre Julie și make-up artistul Anca Potop.

Evenimentul a fost pregătit cu grijă pentru detalii, un exemplu fiind existența unui meniu de cocktailuri purtând nume identice cu piesele de pe EP-ul Juliei. Acestea au fost foarte apreciate de către invitați, prieteni ai artistei și fani veniți să o susțină.

“Am avut mari emoții la evenimentul de lansare al primului meu EP din carieră! Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și mi-au fost alături. Sper că le-a plăcut ce au văzut și auzit! Știu că outfitul meu a făcut senzație, de aceea țin să îi mulțumesc pentru ținută lui Eli Adam. Am optat pentru stilul punk-glam și am vrut să păstrez puțin misterul atunci când mi-am acoperit față cu un accesoriu inedit! Rezultatul a fost pe măsura așteptărilor!”, a declarat Julie Mayaya.

Horia Brenciu nu a lipsit de la lansarea lui Julie Mayaya, antrenorul de la Vocea României urmărindu-i cu mare atenție prestația artistică. 

Acest EP-ul corespunde cu regăsirea ei ca artist, din punct de vedere compozițional, 4 dintre producțiile prezente pe EP aparținându-i în totalitate, în ceea ce privește liniile melodice și versurile. Genul muzical pe care îl abordează este blues cu influențe rock, funk și pop, fiind un material gândit să poată fi expus live 100%, Julie Mayaya fiind un live performer.
Tot materialul discografic este pregătit alături de Marius Pop și Jean Piloiu la Rootz Studio.

 

Leave a Reply