Produsele 100% organice Phyt’s France s-au lansat în România

Lansarea Brandului 100% Organic Phyt’s France în România a avut loc  marți, 24 septembrie, în cadrul unui eveniment găzduit de Chefs Experience. Geanina Ilieș a fost prezentată în calitate de brand ambassador Phyt’s France.

În prezența a numeroase vedete, jurnaliști și bloggeri de specialitate, reprezentați ai brandului și colaboratori, Phyt’s France a lansat în premieră în România o gamă nou dezvoltată de către laboratoarele Phyt’s din Franța. Un tratament profesional antipoluare  “REVIDERM My Natural Anti-Pollution Protection” și gama pentru îngrijire acasă ce corespunde acestuia. Printre vedetele prezente la eveniment s-au numărat: Teo Trandafir, Majda, Maria Andrei, Cristina Cioran, Roxana Blagu, Giulia, Adina Buzatu, Ela Crăciun, Patrizzia Paglieri, Marina Dina.
Tot în cadrul evenimentului a fost prezentată oficial Geanina Ilieș, în calitate de Brand Ambassador Phyt’s România. Geanina este iubitoare de produse organice, foarte atentă atunci când vine vorba despre achiziții ecosustenabile și promotoare a ingredientelor extrase integral din natură, care răsfață tenul și corpul în cel mai eficient mod posibil.

După 30 de zile de teste pe „propria piele”, Geanina s-a declarat îndrăgostită de brandul Phyt’s:

“Pentru că sunt o iubitoare de natură și produse organice am acceptat să mă alătur comunității Phyt’s România. Ca Brand Ambasador îmi doresc să vă împărtășesc adevărata frumusețe fitocosmetică “naturală”, ce oferă rezultate imediate, abordarea fiind una holistică și nontoxica 100%. După 30 de zile de teste pe “propia piele”, mă declar îndrăgostită de brandul Phyt’s, așa că iată-mă la începutul unei colaborări deosebite.”

Phyt’s înseamnă frumusețe organică, cu ingrediente extrase din natură, înseamnă fitocosmetica bioactivă, tratamente profesionale și soluții pentru problemele tenului, indiferent de vârstă, înseamnă make-up organic și tratamente SPA .
Povestea brandului începe în 1972 când biologul și naturopatul Jean Paul Llopart și-a unit forțele cu cosmeticianul Rosanne Verlé pentru a crea Phytal, o marcă naturală de frumusețe organică destinată cosmeticii. Ei au pus bazele Naturo-Esthetique®, iar de-a lungul anilor, au dezvoltat produse și metode inovatoare și eficiente (tratamente profesionale ambalate în formă de fiole, Gommage Contact + Prelude 108 anti-îmbătrânire etc.) fără conservanți sintetici. Devenind apoi parte integrată în Laboratoires Jérodia, în 2004, marca a preluat un nou nou nume, Phyt’s.
Astazi, prioritatea companiei Phyt’s rămâne să ofere produse cosmetice organice, certificate COSMEBIO, bazate pe ingrediente de origine 100% naturală, precum și proceduri specifice bazate pe know-how și eficacitate tehnică care răspund tuturor nevoilor din industrie. Toate produsele cosmetice Phyt’s au fost dezvoltate pentru aasigura clienților cea mai înalta calitate și cel mai înalt nivel de siguranță, respectând în același timp biodiversitatea și comunitatile.
Povestea Phyt’s France în România
Aurelia Dumitru, inginer chimist, o veritabilă iubitoare de natură, de ingrediente active organice și foarte atentă la detalii atunci când vine vorba despre compoziția produselor pentru frumusețea organică și pentru grijă față de ecosistemul în care trăim, se află în spatele companiei Global Wellness System.

Ascultând cum vorbește despre produse profesionale Certificate Organic aprobate și testate de către cele mai recunoscute organisme de certificare, simți cumva că ai posibilitatea să-ți conservi frumusețea naturală cu ajutorul gamei Fyts’s.

Sub umbrela Global Wellness System se o regăsesc serie de branduri pentru îngrijirea organică atât a pielii, a tenului,  cât și a părului sau a unghiilor, acestea oferind o alternativă nontoxică a frumuseții la nivel profesional.
“Phyt’s France este un concept holistic de îngrijire organică, o fitocosmetică bioactivă 100% naturală și “zero” conservanți, certificată organic cu Cosmebio și Qualite France , cu care îmi doresc să ajung la toate femeile care au înțeles că dincolo de orice produs, trebuie să punem ajccent pe ingredientele acestuia, care, sigur că sunt absorbite în piele și transportate în tot organismul. Atunci când ele provin din natură, când tratamentele conțîn 100% extracte naturale și uleiuri esențiale, uităm de orice grijă și ne lăsăm pradă răsfățului. Fiecare ritual este unic, fiecare tratament are mișcări de masaj facial diferite,drenajlimfo-energetic iar naturo-esteticienii Phyt’s sunt adevărați maeștrii când vine vorba despre tehnici de tratament facial. Îngrijim tenul, brațele , decolteul, toate în același ritual. Ne place să spunem că brandul Phyt’s oferă îngrijire globală și poate trata orice problema de ten cu care noi, femeile, ne confruntăm de-a lungul vieții”, a declarat Aurelia Dumitru.


Gama “REVIDERM My Natural Anti-Pollution Protection”
Poluarea este problema despre care auzim permanent, mulți dintre noi conștientizează pericolele și acționează în consecință. Stilul de viață modern (mase plastice, poluare, tehnologie, fast food) este responsabil pentru diversele afecțiuni ale pielii și pentru îmbătrânirea prematură. Phyt’s se alătură luptei împotriva poluării, folosește produse 100% organice, materiale biodegradabile și acordă atenție naturii, întrucât ea este cea care ne furnizează furmusetea 100% naturală pe care brandul o promovează.
Laboratoarele Phyt’s France cercetează continuu astfel de probleme, astfel încât au dezolvat o nouă gamă de produse 100% organice, cu ingrediente active pregătite să protejeze tenul de poluarea cu care ne întâlnim la fiecare pas. 

Am aflat câteva motive pentru care poluarea este considerată atât de nocivă pielii:
– Deoarece unele particule sunt de 20 de ori mai mici decât porii pielii, diferiții poluanți afectează epiderma și contribuie la perturbarea echilibrului sau;
– Anumite particule poluante din aer pot duce la afecțiuni ale pielii precum alergii sau sensibilitate extremă (piele iritată și reactivă sau inflamații);
– Monoxidul de carbon asfixiază celulele, care nu vor putea funcționa fără oxigen. Pielea esteasadar mai sensibilă și predispusă la iritații, metabolismul încetinit iar tenul îmbătrânește prematur.
– Există o legătură strânsă între poluare și riduri, iar acest fapt este foarte bine cunoscut încă din studiile anului 2010. Poluarea esteresponsabila în mare parte de ridurile cu care ne confruntăm și chiar pentru petele pigmentare. 80% din îmbătrânirea pielii poate fi pus pe seama poluării.

Iar dacă vă întrebați cu ce ingrediente surprinde această nouă gamă, acestea sunt:
ALGE BRUNE (Oligozaharidă marina) – Rol antipoluare. În urmă testelor în-vitro acestea protejează celulele pielii atunci când ne expunem fumului de țigară și reprezintă unputernic antioxidant. În testele ex-vitro acestea s-au dovedit a fi excelente pentru a ușura curățarea pielii seară și pentru a proteja pielea împotriva particulelor fine PM2.5
EXTRACT DE ALGE BRUNE – Stimulează intens regenerarea celulară și crește sinteză de ATP
EXTRACT DIN GERMENI DE OREZ, OREZ ALB, OREZ ROȘU- Un ingredient antipoluare și antioxidant care creează o barieră invizibilă de protejare la nivelul pielii. Blochează particulele poluante, îmbunătățește sistemul imunitar al celulelor și are acțiune în a preveni hiperpigmentarea
EXTRACT DE PIPER ROZ – Activează microcirculația la nivelul pielii
EXTRACT DE PLANCTON – Stimulează regenerarea celulară și crește nivelul de acid hialuronic
Toate aceste ingrediente vin concentrate în fiole de sticlă de unică folosință, sub forma unui tratament profesional realizat în salon de către naturo-esteticianul Phyt’s. Este un tratament nu doar anti-poluare ci și revitalizant, ce aduce o gură de oxigen celulelor și le ajută să se protejeze împotriva factorilor dăunători.

Ce ar trebui să așteptăm de la acest tratament: să oxigeneze, regenereze, revitalizeze și sa protejeze celulele pielii împotriva factorilor de poluare. El se adresează oricărei femei al cărei ten este zilnic expus poluării, este stresat și matifiat, lipsit de strălucire și vitalitate. Tratamentul durează 45 de minute, iar recomandarea naturo-esteticianului este ca tratamentul se realizeze timp de 6 săptămâni (1 dată / săptămâna), după care urmează faza de menținere, 1 dată pe lună. 

 

Pachetul de Stimulare, Tonifiere și Protecție Solară 

Pachetul acesta, gândit pentru a putea descoperi beneficiile produselor Fyt’s, mi-a fost oferit spre testare. El conține 4 produse: 

Gel Phyt’s Intim Gentle. Gel dedicat igienei intime, pe bază de gălbenele, acesta are proprietăți de curățare, hidratare și calmare. Este un produs fără conservanți sau parfumuri, un produs ce respectă sensibilitatea membranelor mucoase din zona delicată căreia i se adresează.

Phyt’s Solaire Fluide Protecteur SPF 50 (High Protection Anti Aging SPF 50.) Protecție Solară 100% Organică, ce asigură o protecție ridicată împotriva radiațiilor UVA-UVB, bogată în vitamina E naturală și în ingrediente anti-îmbătrânire. 

Phyt’Silhouette, Cafeine&Pepper Slimming Booster.  Tratament profesional organic pentru slăbire și fermitate, un produs ce poate fi folosit acasă, în propria intimitate și în propriul confort.

Sensi Phyt’s Emulsion Apaisant.  Emulsie ce calmează pielea sensibilă și oferă catifelare, protejând totodată împotriva factorilor externi, prin întărirea funcției barieră a pielii și hidratarea acesteia, pentru a te simți din nou comfortabil. Ingredientele active: extract de Floare de bumbac, extract de Mirabilis, extract de Magnolie. 

Aștept cu nerăbdare să încerc aceste produse și atunci când voi avea o opinie consolidată, voi reveni cu informații. 

 

 

Leave a Reply