Să gătești poate fi distractiv și ușor, cu Tefal

Unora dintre noi le face plăcere să gătească. Celorlalte le place să îndeplinească corect o sarcină, să atragă mulțumirile sau admirația cercului de prieteni sau doar să se încadreze în tendințe. Oricare ar fi motivația, experiența gătitului a devenit mai ușoară.  Chef Adrian Hădean admite acest lucru, după ce a descoperit vasele de gătit Tefal Ingenio.
„Sunt fericit când am ocazia să împart bucate pregătite cu dragoste, iar dacă asta înseamnă să am alături și ajutoare de nădejde, lucrurile sunt și mai simple. Cu Ingenio, trec rapid de la un vas la altul printr-un clack al mânerului inteligent. După ce aromele se întrepătrund în tihnă, vă aștept cu mâncare aburindă, scăldată în sos și la un pahar de vorbă bună”, spune Chef Adrian Hădean.


Cele două game de vase de gătit de la Tefal, Expertise sau Essential, au un atu deosebit: mânerul detașabil se potrivește oricărui vas Ingenio indiferent de formă sau dimensiune. Acesta poate susține o greutate de până la 10 kg și are o garanţie 10 ani. În plus, economisești cu până la 50% mai mult spațiu în dulap.
Și nu uita, tigăile din gama Ingenio au încorporat indicatorul de căldură Thermo-Spot, pentru a ști când temperatura oferă momentul perfect pentru gătit!
Așa vei avea timp să te concentrezi doar asupra mixului echilibrat dintre aspect și arome.
De peste 60 de ani, Tefal oferă produse ingenioase, de la vase de gătit la aparate electrice și de călcat.

Leave a Reply