ECCO – pantofii office pe care îi porți cu plăcere

Ținuta office are rigorile ei și de multe ori ne obligă la purtarea de accesorii care ne dau bătăi de cap, dacă nu ne chinuie de-a dreptul. Dacă la fusta sub genunchi sau la pantalonul clasic nu sunt șanse să renunți, cu pantofii ECCO poți măcar să-ți bucuri picioarele și să adaugi o tușă de originalitate și strălucire ținutei tale. 

Ce oferă încălțămintea ECCO? Simplu – stil, eleganță și confort, trei elemente esențiale care stau la baza garderobei unui cuplu modern, gata mereu să impresioneze indiferent de sezon sau evenimentul la care participă. 
ECCO SARTORELLE TAILORED este o gamă dedicată celor ce vor să se bucure de frumusețea pielii ECCO cu detalii distinctive, flexibilă și ușoară ce se potrivește cu orice ocazie, fie ea formală, fie casual.


Folosind tehnologii unice și inovatoarea, ECCO SARTORELLE 25 TAILORED, se inspiră din moștenirea masculină a siluetelor iconice precum Derbies și Brogues, în care confortul este tratat la nivel de artă,  combinând tehnologia unică ECCO FLUIDFORM ™ Direct Comfort, ce asigură un echilibru ideal și modern în orice moment.
Iar pentru un plus de eleganță,  ECCO SARTORELLE 25 poate fi asociat cu piese puternice, structurate, cum ar fi blazere, pantalonii decupați și cămăși sau rochii casual. 


ECCO VITRUS ™  este gama dedicată bărbaților. Cu o combinație de tradiții clasice british și inovații daneze moderne, gama oferă bărbatului exigent, mereu atent la detalii, o abordare contemporană și premium pe care nu o poate ignora, indiferent de sezon.
Vitrus este o combinație de eleganță și tehnologii futuriste, ce permite unei generații moderne de bărbați să se bucure de siluete iconice, formale, fără compromis.

Gama de încălțăminte Vitrus de la ECCO beneficiază de tehnologia FLUIDFORM ™ Direct Comfort care oferă un sprijin anatomic real și asigură, de asemenea, o legătură integrală, flexibilă și ușoară între partea superioară și talpa pantofului.

Avantajele purtării acestor piese: se potrivesc în mod natural cu piciorul tău; oferă o amortizare optimizată; au un design anatomic făcut special pentru un plus de confort; suspensie suspendată pentru o durabilitate sporită.

Extrem de versatili, ECCO VITRUS ™ se potrivesc cu un stil casual, elegant, de seară, dar și cu o cămașă și o jachetă care vor aduce un aer de eleganță weekend-urilor în care ai planuri cu prietenii.

ECCO este unul dintre cele mai importante brand-uri de pantofi din lume, care combină stilul și confortul. Succesul ECCO este construit în jurul produselor cu o piele de calitate superioară. Produsele ECCO sunt vândute în 90 de țări, la peste 2.200 de magazine ECCO și peste 14.000 de puncte de vânzare. ECCO a fost fondat în Danemarca în 1963, și are peste 21.000 de angajați în întreaga lume.

Leave a Reply