Eva dă… ton-ul în bucate

Podravka, companie din Croația, cu o istorie de 85 de ani, aduce în farfurii culoarea, mirosul și gustul vacanței. Redescoperi o picantă experiență mexicană, gusturile mediteraneene sau cele ale Coastei dalmate, sau chiar rafinamentul franțuzesc, dacă vei face cunoștință cu EVA, brandul creat din dragoste pentru pește și respect pentru consumator.
Tonul, o bogată sursă de proteine și acizi grași Omega-3, cu un gust și o textură care cucerește, a fost transformat în ingredientul vedetă a trei tipuri de salate EVA: Mediteraneană, Dalmată și Mexicană, care se diferențiază prin combinațiile de legume și mirodenii care le conferă specificul.


Salata de ton Mediteraneană combină bucățile de ton de înaltă calitate cu suculența legumelor și inconfundabila savoare a uleiului de măsline, pentru a crea și recrea gustul atât de familiar al însoritelor ținuturi. Alături de pește se găsesc linte, năut, morcovi, fasole roșie și măsline verzi feliatedar și mirodeniile care o desăvârșesc.
Soarele Dalmației poate poate fi regăsit gustând din Salata de ton Dalmată. O combinație savuroasă de bucăți selecționate de ton și fasole albă, morcovi, felii de măsline verzi și mirodenii specifice bucătăriei locale, peste care prospețimea sucului de lămâie își pune semnătura.
Cu sau fără sombrero, poți avea o picantă experiență mexicană la numai o… furculiță distanță. Același delicios și moale ton, de cea mai bună calitate, legume variate și rafinate – fasole roșie, porumb, ardei și morcovi – și discreta atingere a pătimașului chilli, toate s-au reunit pentru a-ți oferi o memorabilă experiență: Salata de ton Mexicană.


Toate cele trei tipuri de salate pot oricând reprezenta o masă pe cât de rapidă, pe atât de practică. Însă dacă îți dorești un aperitiv rafinat sau o gustare ușoară, Pateul de ton îți va satisface dorința de a mânca dietetic, dar va răspunde și exigențelor tale în ceea ce privește savoarea la care te aștepți. Pentru că Pateul de ton EVA nu este doar fin și foarte tartinabil – fiind preparat numai din fileuri – dar este și 100% natural, fără niciun alt ingredient de natură animală decât ton. Și fără conservanți.

Leave a Reply