Romanița Iovan a lansat colecția Black Swan

Romanița Iovan a lansat colecția Black Swan, SS20 în cadrul Romanian Fashion Philosophy 2019. Colecția a fost completată cu accesorii de păr din pene, voalete și broderii manuale, create și executate de Mihaela Bachmann. 
Colecția este un omagiu adus feminității și este inspirată de viața unei micuțe balerine. Este o colecție-basm, realizată din materiale prețioase și rafinate: tulle, organza, dantelă, mătase naturală și brocart, cu accesorii din pene, voalete și broderii executate manual.


“Dacă ar fi o poveste, ar începe cu: A fost odata ca niciodată…” declară Romanița Iovan despre ideea colecței. “Este povestea unei micuțe și talentate balerine și visul ei. Este o poveste clasică, nemuritoare, care ne face să evadăm într-o lume plină de sensibilitate, grație, dragoste și frumusețe. A fost oarecum firesc să îmi doresc să transpun aceste lucruri într-o colecție care să îmi reflecte personalitatea. Ținutele propuse sunt, astfel, extrem de feminine, elegante și rafinate, pentru o femeie modernă, dar romantică, senzuală și sensibilă. Acea femeie a secolului XXI care își dorește să strălucească, să fie adorată și prețuită” – a spus în încheiere Romanița.


Accesoriile de păr pentru această colecție au fost realizate manual de către Mihaela Bachmann și conțin fascinatoare cu pene, broderii manuale, voalete, funde extravagante și flori realizate din materialele ce compun ținutele prezentate în colecție.

Mihaela Bachmann s-a remarcat în lumea modei prin accesoriile unice, lucrate integral manual. Bradul creat de către Mihaela pentru ultima ediție a Festivalului Brazilor de Crăciun a reușit să aducă 50.000 de euro celor peste 5000 de copii, implicați în programele Școală după Școală, dezvoltate de Salvați Copiii România.
Romanitza Fashion House este o casă de modă înființată în anul 1991 de către Romanița Iovan (Ciolcan, la momentul respectiv). În cei 28 de ani de activitate, Romanița Iovan a prezentat colecții în România în cadrul Festivalurilor importante de modă din București, Iași sau Cluj Napoca și la New York Fashion Week. Detalii pe site-ul: www.romanitza.ro.

Leave a Reply