A dispărut zgomotul aspiratorului. Nu se oferă recompensă!

Zgomotul, de multe ori insuportabil, al unui aspirator a dispărut! Aspiratorul fără sac Rowenta Silence Force Cyclonic oferă un nivel de silențiozitate de neegalat, combinat cu o putere constantă de aspirare. Motorul suspendat reduce vibrațiile, iar spuma acustică din jurul acestuia captează zgomotul, datorită sistemelor Silent Blocks și Air Silence.
Noul cap de aspirare multisuprafețe POWER AIR cu 2 poziții optimizează circulația aerului, alunecă ușor și permite curățarea în profunzime pe covoare, pardoseli cu model în relief și parchet! Ajunge chiar și în locurile greu accesibile de sub piesele de mobilier.
Sistemul performant cu 3 niveluri de filtrare colectează până la 99,98 % din particulele fine de praf, astfel tu respiri un aer mai pur. Mai mult, nu există riscul deschiderii accidentale a recipientului integrat, iar procesul de golire este foarte simplu.


Silence Force nu deranjează vecinii iar curățenia se face într-un timp scurt și cu nivel de zgomot redus! Fiind prietenos cu mediul, aspiratorul fără sac dispune de motorul Effitech, care împreună cu tehnologia ciclonică de aspirare și Air Booster, permite obținerea de performanțe înalte pe orice suprafață, cu un consum de energie scăzut.
Achiziționând orice aspirator Rowenta din gama Silence Force până pe 31 decembrie 2019 se va beneficia de garație extinsă. Este de ajuns înregistrarea produsului pe www.rowenta.ro/garanție-extinsă, pentru a avea doi ani garanție internațională Rowenta plus 3 ani service extins.


Rowenta a luat naștere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflați în căutarea produselor de înaltă performanță, ușor de folosit și cu design funcțional pentru uzul cotidian. Oferta cuprinde o gama largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling și epilatoare, la aspiratoare și produse pentru îngrijirea țesăturilor, create din respect pentru consumator și pentru mediul înconjurător.

Leave a Reply