Cadouri și comori, de la Sabon

Admit de multă vreme că partea cea mai plăcută a sărbătorilor, pentru mine, este cea premergătoare. Ador perioada aceea în care anticiparea și așteptarea sunt cuvintele definitorii. Din acest motiv, lansarea colecțiilor de Crăciun îmi produc o mare bucurie.

 
Anul acesta, sezonul sărbătorilor de iarnă are sclipiri de aur, iar cadourile devin adevărate comori pentru trup și suflet. Pentru că Sabon înseamnă magie, noua colecție pentru Crăciun vine într-o ediție limitată de produse elegante și festiv ambalate, cu un design strălucitor, special creat pentru a atinge orice inimă.

Ca în fiecare an, în calendar se înghesuie evenimente de lansare, petreceri de tot felul, toate manifestări ale recunoașterii activității tale din cursul anului, sau gesturi de bunăvoință adresate celor dragi. Cu Shiny Spice, noua aromă de la Sabon, totul devine…strălucitor. 
Pentru că această colecție limitată de Crăciun, își dezvăluie misterul și feminitatea prin jocuri de lumină și nuanțe olfactive.

Ce o face diferită? Notele de vârf sclipesc de prospețimea citricelor și sunt urmate de un amestec multifațetat de esențe de flori prețioase. Povestea se încheie fericit cu notele de bază, calde și trainice, ce contopesc cu măiestrie de artist aromele calde, lemnoase, cu dulceața seducătoare a vaniliei.

Cutiile cu minuni oferă clipe de inegalabil răsfăț, de la petrecerile exuberante cu prietenii și până la cele mai tandre momente de familie.

În exclusivitate pentru acest sezon festiv al anului, SABON lansează produsele sale cele mai vândute, acum cu un design special, în ediție limitată.

Exfoliantul de corp, Loțiunea de Corp, Ulei de duș, Unt de mâini, Bulgăre Mineral, Săpun Solid, Aromă de cameră, Lumânare parfumată, Odorizant pentru mașină, gentuțe pentru cosmetice, descoperă-le pe www.sabon.ro.

Lucrarea Lunii Noiembrie – Sabon, by Aurel Tar

Inspirată de Shower Oil, lucrarea lui Aurel Tar inspiră autenticitatea și eleganța numită Sabon. Tehnica de lucru abordată este: nisip fixat și acrilic iar maniera de lucru este mai degrabă apropiată tehnicilor de zidărie, prin folosirea gletierei, un limbaj (pictural) aspru transpus într-o formă elegantă ce se identifică în primul rând, cu personalitatea fiecărui sentiment.


SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.
Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.
Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.
Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

Leave a Reply