Sensodays.ro transformă Black Friday în Vinerea Albă

Dacă americanii așteaptă Ziua Recunoștinței pentru a năvăli în dimineața următoare în magazine sau pe site-urile de vânzări, cu scopul de a prinde cele mai mari reduceri ale anului, la noi comercianții au ales ziua de 15 noiembrie. Este ziua în care produsele pe care le-ai pândit tot anul sunt la reduceri, puse în coșul de cumpărături și gata de achiziție.
SensoDays.ro propune, în perioada 15-17 noiembrie 2019, pentru iubitorii de design interior dar și cei care doresc să își redecoreze pur și simplu locuința, reduceri semnificative la produse de la peste 100 de brand-uri internaționale, precum Geberit, Ideal Standard, Maison Berger, Tommy Hilfiger.


Veți găsi o varietate extinsă de produse pentru Bucătărie, Baie, Dormitor, Living, Decorațiuni dar și sugestii pentru un cadou perfect.
Anul acesta, pe SensoDays.ro, oferta de Black Friday este mult mai variată decât în anii precedenți și aveți mai multe șanse să alegi produse din mai multe categorii care se potrivesc indiferent de stilul pe care vrei să îl adopți.

 

Prin abonarea la news letter-ul SensoDays veți avea din timp toate informațiile.
SensoDays crede că fiecare persoană are un vis, o idee despre interiorul ideal al casei sale. Întreaga sa echipă susține viziunea că visele pot deveni realitate. Este motivul pentru care Sensodays reușește să recomande și să ofere cele mai interesante, mai versatile și mai noi produse și colecții ale brandurilor cu reputație in domeniul băilor, bucătăriilor și al decorațiunilor interioare. Pentru SensoDays fiecare persoană are o filosofie unică de viață și este misiunea asumată de a o ajuta să o implementeze în casa visurilor sale.
Cu o experientă de peste 15 de ani în managementul categoriilor, sute de furnizori auditați permanent și o logistică impecabila cu livrare în toată țara SensoDays te invită să adaugi o notă personală.

 

Leave a Reply