Și va fi, da, va fi, din nou iarnă, într-o zi!

Știu că nu vă vine a crede, dar va veni iarna. Iar când străzile se vor acoperi de zăpadă, veți da fuga la magazine să vă puneți la adăpost de frig și mai ales să fiți în tendințe. Tocmai de aceea vă prezint câteva modele de la Humanic, moi și călduroase, numai bune de pus…sub brad. 

Dacă vine frigul, cizmele cu o căptușeală moale și care ne țin de cald sunt ideale pentru joaca în zăpadă și în toate activitățile de iarnă. Picioarele reci nu mai sunt o problemă pentru că materialele folosite sunt de înaltă calitate – piele de miel, pielea întoarsă, care este din nou în tendințe și suprafețe textile căptușite în interior cu materiale moi și catifelate.


Indiferent că ieșim prin oraș sau la o plimbare cu sania, cizmele de iarnă robuste atrag atenția prin culorile ton pe ton. Iar în combinație cu gecile și paltoanele cu blană ecologică, puloverele supradimensionate și pantalonii la modă cu aspect de piele, look-ul de iarnă este complet.

Și dacă tot îi scrieți Moșului, vedeți că la Humanic sunt multe accesorii potrivite: genți de toate felurile, mănuși, curele. 🎄

Leave a Reply