Snow Collection, colecția de bijuterii dedicată eleganței glaciare

Dacă îți dorești ceva special, care să fie în tendințe și să te bucure pe tine, sau o persoană dragă de Sărbători, atunci trebuie să afli despre colecția de bijuterii  “Crăiasa zăpezii”, pe care o propune Claudia Florentina. O colecție exclusivistă, pe care o poți găsi în magazinele Molecule F și Cellini – Băneasa.

Ne bucurăm de mici daruri pe care le facem sau le primim. Și este corect și firesc să fie așa. Dar bijuteriile prețioase oferă un plus de strălucire oricărei femei, adăugând eleganță fiecărei ținute.

 „Bijuteriile dau plus de valoare, ele pun punctul pe I, completează, transmit mesaje, captează energii, conferă statut social, formează personalități. Bijuteriile au fost iubite de doamne și domni, în toate vremurile, și ar fi păcat să începem noi acum să le știrbim din importanță.”, explică designerul de bijuterii Claudia Florentina.

Iar dacă ne întrebăm cum alegem bijuteriile potrivite ca și cadouri de Crăciun, dar și pentru petrecerea de Revelion, răspunsul îl oferă designerul Claudia Florentina: „Moda ține de preferințele și stilul fiecărei femei. Aceasta trebuie să fie regula general valabilă atunci când vine vorba despre accesoriile pe care alegem să le purtăm sau chiar oferi drept cadou! Piesele supradimensionate nu ies niciodată din trend, iar noua mea colecție de bijuterii iese din tipare și pune eleganța și unicitatea pe primul loc.”

Dacă este să ne gândim punctual la bijuteriile pe care le putem purta în această iarnă, nu ne rămâne decât să fim în ton cu „Snow Collection”, colecția Claudiei Florentina.

„Pentru iarna 2019 – 2020 sau pentru petrecerea de Revelion 2020, știut trebuie să fie faptul că alegem să purtăm diafanul, povestea glaciară, recele, dar nu atât de rece. Vorbim despre bijuterii cu pietre semiprețioase, vorbim despre geometrii, dar și despre modele care „imită” fulgul de zăpada . De asemenea, pentru bijuteriile pe care ai putea să le porți în iarna aceasta se poate alege piese statement, bijuterii care să transmită mesaje în concordanță cu sezonul de iarna care intareste ideea de familie, poveste de iarnă, imaginea de caldură și reuniune în fața șemineului”, conchide Claudia Florentina.

Leave a Reply