Protecția de acasă, naturală și eficace: Puressentiel

Aflate în topul preferințelor noastre în ultima perioadă, produsele dezinfectante au luat locul ocupat anterior de produsele destinate îngrijirii și sporirii frumuseții. Pentru că ordinea lucrurilor a fost perturbată, iar bunul cel mai de preț, sănătatea, a fost pus la grea încercare. 

 Nu tocmai o germofobă, dar preocupată de igienă ca orice companioană de câine, posesoare și de alergii, am experimentat diverse dezinfectante încă dinaintea modei declanșate de pandemie. De aceea cunosc ceva produse, cu avantajele și dezavantajele lor și am chiar branduri preferate. Dar când acestea au devenit foarte solicitate și aproape imposibil de găsit, am continuat să caut alternative. Așa am descoperit gama Puressentiel.

 Puressentiel vine în întâmpinarea acestor nevoi cu o gamă completă de
produse inovatoare, cu uleiuri esențiale BIO. Uleiurile esențiale au proprietăți binecunoscute în prevenție (gripă, gastroenterite, etc) sau ca tratament (durere, bronșite, etc) și sunt folosite din antichitate.

Creată în 2005, Puressential este o firmă franceză de familie, independentă și inovativă în domeniul aromoterapiei.

În laboratorul propriu creează produse ce exprimă valorile importante pentru companie: natural, angajament, performanță. Materia primă de cea mai înaltă calitate, uleiuri esentiale E.O.B.B.D (Essential Oils Botanically and Biochemically Defined), uleiuri esentiale 100% pure, formule îmbunătățite sunt folosite în realizarea produselor Puressentiel. Fără parabeni, fenoxietanol, polietilenglicol, coloranți, OMG, compuși petrochimici sau substanțe de origine animală, parfumuri sintetice, isobutan și fără teste pe animale, produsele Puressentiel vin în întâmpinarea nevoilor actuale ale pieței.

 Gama Puressentiel Purifying conține 3 produse care îți vor fi la îndemână pentru o utilizare rapidă si eficientă.

 Produsul special din gama Puressentiel Purifying, spray-ul purifiant cu 41 uleiuri esențiale – are eficacitate dovedită în urma testării repetate în cadrul a 9 studii de eficacitate, 3 studii de siguranță, are în compoziție 100% ingrediente active naturale (41 de uleiuri EOBBD, biocid natural) și nu conține gaz propulsor, conservanți, coloranți, parabeni, alcool sau parfumuri sintetice, este recomandat pentru a fi folosit și în prezența copiilor cu vârste pornind de la 30 luni.

Produsul curăță și purifică aerul din încăpere și poate fi folosit peste tot: la birou, în dormitor, în baie, în mașină și va aduce beneficii întregii familii. Cu ajutorul acestui Spray Puressentiel Purifying, calitatea aerului respirat va fi mult îmbunătățită. Acum cu mult mai multă ușurință, elementele naturale luptă împotriva virusurilor, a bacteriilor, purifică aerul, omoară și au efect repelent asupra acarienilor și a insectelor, înlătură mucegaiurile.

Singurul BIOCID NATURAL a cărui eficacitate a fost testată în 12 studii clinice, îndepărtează sursa alergiilor sau a epidemiilor, eradicând în mod natural agenții patogeni – este un produs cu efect anti-infecțios (antiviral, anibacterian), antiseptic, antifungic, anti-acarieni și previne apariția mucegaiului. Protocolul de utilizare este ușor de implementat.

Utilizarea inițială are efect în purificarea încăperii, prevenirea epidemiilor și îndepărtarea mirosurilor neplăcute: se folosesc 6-8 pufuri în aer, în cele 4 colțuri ale camerei, o dată pe zi. Poate fi folosit pe covoare, pături, saltele sau alte suprafețe. Părăsiți camera, lăsați să acționeze 30 minute, după care aerisiți.

Utilizarea zilnică are efect de prevenire și îndepărtare a mirosurilor neplăcute: se folosesc 2 pufuri, o dată pe zi. Ca precauții de utilizare, produsul nu se recomandă a se folosi în apropierea copiilor sub 30 luni; după folosire se recomandă să așteptați 30 minute înainte de a aduce copilul înapoi în cameră.

 Pentru dezinfectarea mâinilor, compania vine în întâmpinarea nevoilor cu alte două produse: Gelul Antibacterian Purifiant și Loțiunea Antibacteriană Spray.

Ambele produse conțin 100% ingrediente active naturale (3EOBBD: Lămâie, Lavandă și Tea Tree), sunt îmbogățite cu Aloe Vera și glicerină vegetală – curăță mâinile, dezinfectează, nu usucă mâinile (protejează și emoliază); se absoarbe instant, este nelipicios; are efect rapid (omoară 99,9% dintre virusuri și bacterii după primele minute de la utilizare); are un parfum proaspăt, plăcut, natural. Curăță rapid mâinile fără apă și săpun, nefiind necesară clătirea după utilizare.

 Ambele produse se recomandă a fi folosite și în prezența copiilor cu vârste pornind de la 3 ani. Dezinfectează mâinile, luptă împotriva bacteriilor, fungilor, virusurilor, paraziților cutanați și, în același timp, are un efect reparator, anti-uscare, hidratant și emolient.

 Produsele Puressentiel ne fac viața mai ușoară și ne ajută la păstrarea noilor reguli de igienă impuse de apariția epidemiilor.

Gama Puressentiel este distribuită în România de către ND Medhealth, companie ce activează în domeniul sănătății și pot fi achiziționate atât din farmacii cat și din mediul online.

Leave a Reply