Sabon Rose Tea, promisiunea unei veri plină de bucurii

Cu încântare, dublată de precauție, experimentăm revenirea la normalitate. La acele  mici tabieturi care ne ofereau plăcere și înainte de izolare și  care au fost ca o insulă de confort în acele zile pline de frustrare. Iar Sabon are grijă de starea noastră de bine și lansează o gamă ce prevestește o vară plina de bucurii: Rose Tea.

Pentru că ne-am obișnuit să ne jucăm mai mult cu imaginația și să facem apel la amintiri, cum ar fi să ne imaginăm bucuria de a descoperi ambientul rafinat al unui boutique premium de cosmetice, care mai de care mai fermecătoare ca aromă și beneficii minunate asupra trupului? Cu produsele din noua colecție – Rose Tea – te afli într-un spațiu atemporal de beatitudine și serenitate, unde irezistibilul parfum floral te poartă într-o călătorie magică a simțurilor.

Ca o promisiune a unor noi începuturi, Rose Tea te poartă spre un loc intim și fermecător. Vei fi iremediabil sedusă de prospețimea noului mix Sabon din gama Rose Tea: roze rubinii abia culese, cu note acidulate de rodie, vanilie cremoasă și mosc proaspăt.
În produsele Sabon Rose Tea vei descoperi ca note de vârf și un combo super tonic precum coulis de zmeură alături de coacăz negru și portocale.
Produsele pe care le îndrăgești – ulei de duș, exfoliant, loțiune și lapte de corp, body gelée, unt și cremă de mâini, săpun lichid și aromă de cameră încântător de înmiresmate cu noua textură de trandafiri te vor transforma în personajul principal al celei mai frumoase și autentice povești: povestea ta și a ritualului tău zilnic de frumusețe, desăvârșit întotdeauna cu Sabon.
Creată la aceleași standarde de calitate înaltă, gama Rose Tea îmbină armonios texturi delicate și hidratante, prin infuzia robustă a uleiurilor botanice – măsline, avocado, migdale, acai, andiroba, borage, germeni de grâu, jojoba, macadamia și shea – restabilind bariera naturală de protecție a pielii tale, păstrând-o luminoasă și mătăsoasă la atingere. O combinație de excepție a unor ingrediente rafinate, atent selectate pentru a-ți oferi, ca de fiecare dată, o experiență luxuriantă.


Intră pe www.sabon.ro și crează-ți propriul scenariu al ritualului zilnic de frumusețe cu produsele din gama Sabon Rose Tea, pentru a fi seducătoare, naturală, așa cum ești tu!

 

Leave a Reply