Tinute frumoase pentru o vară fericită

Se întrezărește luminița! Perioada dificilă pe care am traversat-o pare să se apropie de sfârșit, sau măcar de o perioadă mai lejeră, odată cu venirea verii. Iar copiii își pot manifesta energia debordantă și entuziasmul pentru că distracția se mută afară, în parcuri și grădini, cu măsurile de siguranță necesare. Și ținutele de vară de la Tommy Hilfiger le oferă un plus de libertate, prin funcționalitatea dată de croieli lejere și fibre elastice. 

 

De la dorința de a le oferi copiilor o vară distractivă, în siguranță a pornit și colecția Tommy Kids realizată de designer-ul american Tommy Hilfiger. Purtând ținutele clasice cu un twist propuse de aceasta, micii pionieri se vor putea bucura la maxim de aventurile lor atât acasă, cât și în aer liber.

Colecția Tommy Hilfiger Primăvară-Vară 2020 pentru Copii pătrunde în spiritul de pionierat al Americii moderne, aducând un twist jucăuș bogatului patrimoniu nautic al mărcii. Moda devine funcțională cu detalii de utilitate, impermeabilitate și un finisaj TH Cool miDori® care oferă proprietăți de absorbție a umidității și răcire. Tricourile premium din bumbac, hanoracele și pantalonii scurți sunt reimaginate prin influențele nautice și inserții surprinzătoare în culori neon. În plus, nuanțele strălucitoare de galben, turcoaz și roz aduc o notă proaspătă paletei de culori roșu, alb și albastru, în timp ce logo-ul emblematic sub formă de steag într-o broderie all-over împlinește 35 de ani de istorie. Tommy Kids Primăvară-Vară 2020 este o colecție care adaugă versatilitate, confort și un aspect tehnic ADN-ului clasic american cool al brandului.

Ajutați de vremea frumoasă din sezonul cald, de prezența și încurajările părinților, dar și de ținutele vesele și confortabile, cei mici vor explora și în această vară lumea, în siguranță, descoperind lucruri noi și bucurându-se de vacanță.


SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate.
De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.
SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

 

Leave a Reply