Francezii nu se dezmint! – Gerblé lansează gama de răsfăț BIO – biscuiți cu conținut redus de zahăr, sare și grăsimi

Sunt de multă vreme admiratoarea modului de viață al francezilor, ador nonșalanța lor și sunt pur și simplu fascinată de gastronomia franceză. Tocmai din acest motiv încerc să împrumut din obiceiurile acestora și nu doar pe cele culinare. Și ori de câte ori întâlnesc la supermarket și varianta franceză a unui produs, sunt tentată s-o aleg. Iar dacă aceasta este BIO, atunci este cu siguranță preferata mea. Pentru cei care ajung la finalul articolului, am rezervat câteva informații despre ceea ce este supranumit “paradoxul francez”.

Pentru vara aceasta, nutrivita.ro propune de la Gerblé prima gamă de biscuiți BIO cu conținut redus de zahăr, sare și grăsimi din România. Delectează-te și savurează delicioșii biscuiți Gerblé ECO cu Ciocolată și Mac, cei cu Merișoare și aromă de Migdale sau cu Ghimbir și aromă de Lămâie! Sunt o alternativă gustoasă dar și sănătoasă la dulciurile existente pe piață, atât pentru cei mici cât și pentru cei mai mari dintre noi.
Cu peste 80 de ani de experienţă în dietetica naturală, Gerblé propune în gama sa BIO reţete savuroase cu un conținut redus de zahăr, sare și grăsimi, comparativ cu media biscuiţilor similiari din piaţă, cu garanţia ingredientelor din agricultura ecologică. Biscuiții Gerblé BIO reprezintă o sursă de fibre, fără coloranţi şi fără conservanţi, cu arome exclusiv naturale, sunt ambalaţi într-o cutie de carton reciclat şi reciclabil și îi găseşti la raionul BIO/ECO din marile lanțuri de magazine, în rețelele tip plafar şi pe www.nutrivita.ro.

Povestea germenului de grâu – Gerble
Povestea Gerblé începe în apropierea Lyon-ului cu 90 de ani în urmă, când un inginer agronom a reușit să stabilizeze germenele de grâu împreună cu calitățile sale nutriționale, ca sursă de vitalitate. Așa a apărut denumirea Gerblé, ( “germe de blé” = germene de grâu), având la bază rețete îmbogățite cu germeni de grâu, bogați în proteine și acizi grași esențiali, vitaminele E, B1, B9, Zinc, Fosfor și Magneziu.

Produsele propuse de Gerblé au un conţinut redus de zahăr, sare şi grăsimi comparativ cu media biscuiţilor din piaţă, nu conțin coloranţi şi conservanţi și nici ulei de palmier și folosesc arome exclusiv naturale. Gerblé este atent la toate cerințele consumatorului modern și îți propune game adaptate pentru fiecare: gama dietetică naturală îmbogăţită cu germeni de grâu, vitamine şi minerale, gama pentru diabetici, fără zahăr şi fără zahăr adăugat, gama de produse fără gluten sau gama fără alergeni.
Inovația continuă și atenția către cerințele consumatorilor au făcut ca Gerblé să fie astăzi specialistul francez în dietetică naturală și intoleranțe alimentare.

GERBLÉ BIO BISCUIŢI DIETETICI CU CIOCOLATÃ ŞI MAC, 120g (4x30g)
Savurează intensitatea ciocolatei și semințele crocante de mac din aceşti biscuiţi ecologici, originali şi delicioşi! Fabricaţi în Franța, biscuiţii Gerblé ecologici sunt făcuți cu ciocolată din sursă durabilă certificaţi UTZ și fără ulei de palmier, în conformitate cu angajamentele Gerblé. În această rețetă, ingredientele sunt dozate perfect pentru a-ţi oferi o pauză de ciocolată într-un biscuit organic gustos cu un conținut scăzut de zahăr şi grăsimi (-36% zaharuri şi -63% acizi graşi saturaţi, comparativ cu media biscuiţilor similiari din piaţă)! Preţ recomandat: 15,90 lei pe www.nutrivita.ro .

GERBLÉ BIO BISCUIŢI DIETETICI CU MERIŞOARE ŞI ULEI ESENŢIAL DE MIGDALE AMARE, 132g (4x33g)
Bucură-te de o pauză gustoasă și savurează migdalele îmbunătățite de gustul plăcut și dulce al merişoarelor în aceşti biscuiţi organici dulci și crocanţi! Această rețetă ecologică conține puține zaharuri, acizi grași saturați și sare, în conformitate cu valorile Gerblé (-39% zaharuri, -80% grăsimi saturate şi -52% sare, comparativ cu media biscuiţilor similiari din piaţă). Biscuiţii Gerblé ecologici sunt fabricați în Franța, iar făina de grâu provine dintr-un sector ecologic 100% francez. Preţ recomandat: 14,90 lei pe www.nutrivita.ro .

GERBLÉ BIO BISCUIŢI DIETETICI CROCANŢI CU GHIMBIR ŞI ULEI ESENŢIAL DE LĂMÂIE 132g (4x33g)
Descoperă în această rețetă organică prospețimea lămâii combinată cu notele surprinzătoare de ghimbir! O rețetă organică ideală pentru a te bucura de o pauză savuroasă, ieșită din comun. Fabricați în Franța din făină de grâu 100% franceză, aceşti biscuiţi ecologici au un conținut scăzut de zahăr și acizi grași saturați și sare (-43% zaharuri, -80% grăsimi saturate si -32% sare comparativ cu media biscuiţilor similiari din piaţă), în conformitate cu angajamentele Gerblé. Preţ recomandat: 14,90 lei pe www.nutrivita.ro .

În căutarea paradoxului francez
Francezii mănâncă foarte gras, beau vin roşu la greu şi fumează. Şi atunci cum de sunt aşa de slabi? Specialiştii vorbesc în ultimul timp despre paradoxul francez. Statisticile arată că doar 8% dintre francezi sunt supraponderali, faţă de 50% în cazul americanilor.
Francezii trăiesc mai mult şi au mai puţine probleme cardiace. Cu atâtea baghete, pahare de vin, paté de fois gras şi crème fraîche, zicala “Ce e bun e imoral sau îngraşă” pare complet falsă. Şi totuşi… care e secretul lor?
Francezii au un adevărat cult pentru mâncare. Micul dejun, prânzul sau cina sunt sacre pentru ei. Am fi tentaţi să credem că e o cale sigură spre obezitate, dar realitatea e alta. Diferenţa între ei şi americani, de pildă, este că francezii se bucură de mâncare, o savurează. Porţiile lor sunt foarte mici, dar compensează prin design. Se pare că e important pentru o stare de spirit bună, aceasta influenţând digestia.
• Calitatea contează, nu cantitatea. Tot ce mănâncă este proaspăt şi de calitate. Ei consumă doar produse naturale, niciodată procesate.
• Francezii mestecă foarte lent şi foarte bine fiecare îmbucătură. O cină durează de regula 3 ore. Nu mănâncă niciodată în grabă şi nici nu discută la masă lucruri care i-ar putea supăra sau într.
• Beau întotdeauna vin roşu în timpul mesei. Acesta este foarte bun pentru inimă şi sistemul circulator.
• Nu renunţă niciodată la desert, dar păstrează loc pentru acesta, nemâncând exagerat celelalte feluri de mâncare.
• În restul timpului sunt foarte activi. În loc să se uite la televizor, preferă să meargă la piaţă sau la o cafenea. Aşa, au mult mai puţine momente de “couch potato”. Francezii preferă să urce scările decât să ia liftul, merg mult pe jos, fac cumpărături de la mai multe magazine şi mai puţin de la hipermarketuri.
Nimic din toate astea nu sună a dietă, ci mai degrabă a viaţă bună. 

Leave a Reply