Vegeta – un strop de bucurie în fiecare farfurie

Vegeta și bucătăria românească au o lungă poveste de iubire, începută în anii ´60 – ´70, de cei care făceau micul trafic la frontiera fostei Iugoslavia și care ajungea pe „sub mână” la gospodine. Vegeta a devenit substantivul comun pentru produsele care te ajută să dai gust mâncărurilor, de la ciorbă sau borș la cea mai savuroasă friptură. 

De atâția ani de când îți este alături, Vegeta știe bine ce îți place și îți aduce bucurie. Și tocmai de aceea a creeat pentru tine „esența” gustului pe care vrei să îl reîntâlnești și acasă la tine, din nou și din nou.

Pentru toate tipurile de ciorbe acre, bogate în legume și verdețuri, ai de ales, după propria preferință, unul dintre noile produse:  Vegeta Borș Original, Vegeta Borș cu Legume sau Vegeta Borș cu Verdețuri. Cu oricare dintre ele vei obține un gust acru autentic, desăvârșit, cu tot ce au tărâțele de grâu mai bun: vitamine din grupul B, betacaroten, minerale, aminoacizi esențiali și carbohidrați. Pentru un regal al gustului poți alege Vegeta Borș cu Smântînă, care nu va face decât să intensifice aroma ingredientelor din ciorbă. Legume uscate natural, tărâțe din cel mai bun grâu, porumb și leuștean și mângâierea catifelată a smântânii, toate pentru a-ți încânta simțurile și deschide apetitul pentru felul principal.

Aminteam ceva mai sus de tocană, nu-i așa? Poate fi simplă, doar din legume, răsfățate și… întărâtate de gustul Vegeta universal, combinația originală și ideală de legume și condimente care nu trebuie să lipsească din nicio bucătărie. O singură lingură de Vegeta universal va face marea diferență în farfurie, fie că este vorba despre mâncare de legume sau carne prăjită (inclusiv pește) ori pe grătar, despre supe ori sosuri.

Îmbietorul gust de găină din preparatele tale este exact în plicul Vegeta Gust de Găină. Indiferent că e vorba despre cartofi, orez, friptură, supă sau ciorbă, o linguriță de Vegeta Gust de Găină face magie în farfurie. Morcovii, ardeiul, ceapa, țelina, păstârnacul, frunzele de pătrunjel și extractul de carne de găină, atent și științific combinate, te vor face să te simți din nou oaspete la masa tradițional românească dintr-o gospodărie autentică sau o pensiune agroturistică la care ți-a rămas gândul în drumurile tale de vacanță. 

Leave a Reply