A apărut o nouă cafenea Ganesha, în zona Primăverii

Ganesha a anunțat deschiderea celei de a treia cafenele, în zona Primăverii. Consumatorii de narghilea și ceaiuri infuzate au un nou refugiu elegant, într-o zonă în care oferta oricum nu este prea variată.

Nu mi-aș fi imaginat în urmă cu șase-șapte ani când mă refugiam cu câte o prietenă în grădina ascunsă printre casele de pe Barbu Văcărescu, că voi ajunge să citesc într-un an atât de atipic ca 2020, despre deschiderea celui de al treilea local din lanțul Ganesha. Ei bine, Ganesha a deschis recent a treia cafenea în zona Primăverii, reușind să exploateze o nișă, construită în jurul amatorilor de narghilea și băuturi exotice. 

Aflu despre meniu că este variat, adaptat unui publig larg, conține o selecție de peste 35 de sortimente de infuzii unice de ceai importat din Germania, smoothies, limonade. Mi-a reținut atenția faptul că au început o colaborare cu Cremeria Emilia, ceea ce mă obligă la o vizită, cât mai curând. 
Îmbucurător este mai ales faptul că există antreprenori din Horeca ce au ales să nu își oprească proiectele, chiar dacă acestea debutaseră în 2019. E așa, un licăr de speranță. 

Foto: Ganesha Caffe

 

 

Leave a Reply