Buchete de flori care să readucă bucuria de a trăi

Este prea recentă amintirea numeroaselor frustrări aduse de carantină ca să nu ne bucurăm, fie și vremelnic, de ceea ce oferă mai frumos toamna. Buchete de flori în culori intense, sau ton pe ton, combinații neobișnuite, care includ fructe, orice ne este permis, ca să ne regăsim puțin exuberanța.

 

Vitrinele sunt pline, oferta este bogată, florilor tradiționale adăugându-li-se cele exotice, sosite de peste mæri și țæri. Floria.ro propune o toamnă plină de pasiune și de culoare: buchete de flori în culori vibrante, cu accente exotice și combinații surprinzătoare cu elemente neobișnuite cum ar fi celosia sau ardeii iuți.

 

Un sondaj al Floria.ro a arătat că românii preferă mai ales florile la buchet, iar 81% dintre aceștia apreciază cromatica aparte și prezența unor elemente spectaculoase, fie din paleta de culori, fie din florile și elementele decorative alese. De asemenea, clienții florăriei online au mai arătat că preferatele acestora rămân trandafirii, crizantemele și chiar garoafele, însă apreciază în egală măsură și flori mai puțin cunoscute, cum ar fi hypericum, celosia sau eryngium.

Designerii florăriei online au mers pe o cromatică în acord cu mesajul transmis: nuanțe vibrante de roșu grenadine, culoarea vedetă a sezonului, orange și galben. Explicația o oferă Marina Popescu, director general Floria.ro: “2020 are un specific aparte, având în vedere perioadele de incertitudine cauzate de contextul pandemic. Ce am remarcat însă este dorința în creștere a românilor de a se înconjura de flori, ca element de relaxare în viața lor. Fie că vorbim de casă, de birou sau biroul de acasă, procentul celor care cumpără flori pentru propria bucurie a crescut. Pe de altă parte, același context a făcut ca întâlnirile fizice să se rărească, așa că mulți doresc să transmită un gând bun celor dragi și de la distanță, iar livrarea rapidă, în două ore, reprezintă o facilitate apreciată de clienții noștri.”

 

Iar dacă restricțiile și autocenzura ne obligă să ne limităm călătoriile, un buchet de flori poate transmite dragostea sau aprecierea noastră. au făcut ca tot mai multe persoane din afara României să comande flori online. Acest lucru se observă în statistici, întrucât pe lângă țările de unde se comanda tradițional – cum ar fi cele cu comunități mari de români – Italia, Spania, Germania – au fost plasate comenzi din Hong Kong, Israel sau Japonia.

 

Mai multe detalii despre noua colecție, care conține 20 de buchete, sunt disponibile aici:

Leave a Reply