ParkLake sărbătorește patru ani oferind 2.000 de vouchere de cumpărături

Cei patru ani de existență, care au adus nenumărate bucurii și surprize vizitatorilor, sunt sărbătoriți de ParkLake Shopping Center cu weekend-uri speciale de reduceri și 2.000 de vouchere de cumpărături, oferite ca premii.

Finalurile de săptămână din perioada 19 septembrie – 11 octombrie, oferă pasionaților de shopping reduceri de până la 20% în magazinele partenere, la produse, precum îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, servicii și produse de înfrumusețare sau home&deco și alte Servicii.

Cei care vor face cumpărături de minimum 150 de lei din categoriile menționate vor primi vouchere în valoare de 50 de lei (în limita stocului disponibil), valabile în peste 100 de magazine. Pentru a intra în posesia acestora, participanții trebuie să prezinte bonul fiscal la biroul de informații al centrului comercial.

Weekend-ul 19 – 20 septembrie aduce reduceri de până la 20% la categoria Îmbrăcăminte femei, bărbați și copii.

Finalul de săptămână 26 – 27 septembrie este întâmpinat cu reduceri de până la 20%  la categoria Încălțăminte și Accesorii pentru femei, bărbați și copii.

Următorul weekend, 03 – 04 octombrie,  oferă reduceri de până la 20%  la categoria Servicii și Produse de Înfrumusețare

La sfârșitul săptămânii 10 – 11 octombrie,  puteți cumpăra produse Home&Deco și alte servicii, cu reduceri de până la 20%, din categoriile electrocasnice, IT, mobilă și decorațiuni, servicii de curățătorie și multe altele.

În contextul actual, pentru a oferi în continuare o experiență de shopping cât mai sigură și plăcută clienților săi, ParkLake Shopping Center a verificat și certificat procesele curente de igienă și curățenie în parteneriat cu SGS, liderul mondial în domeniu, obținând astfel Standardul de Evaluare SGS pentru Igienă și Dezinfectare. Acest lucru confirmă respectarea strictă a protocoalelor și reglementărilor de ultimă generație aplicabile, asigurând în acest fel sănătatea și siguranța tuturor persoanelor care trec pragul centrului comercial. În siguranță #nudoaracasă

Leave a Reply