Outside, bijuterii cu dor de outdoor

Trendul colecțiilor manifest este împrospătat cu cea de bijuterii a Claudiei Florentina, colecție ce definește elegant realitatea în care trăim. “OUTSIDE” conține cercei din argint cu pietre prețioase, broșe și inele – adevărat strigăt de protesc al noii generații vizavi de situația actuală, după cum o descrie creatoarea. 
 
Aflate în căutarea unui reper care să ne dea o mică iluzie de stabilitate, un imbold timid de a continua să ne facem planuri, într-o perioadă în care totul este incert și multe dintre deprinderi au fost trecute în modul “pauză”, s-ar putea să ne ducă gândul la o bijuterie, o bucurie accesibilă, ce ar putea deveni mai târziu un memento al perioadei traversate.
“Outside”, colecția Claudiei Florentina,  propune cercei asimetrici, realizați din argint și pietre semiprețioase. De asemenea, designerul nu a uitat de tradiționalul românesc pe care, perfect l-a încadrat într-un model de cercei lucrați din pietre cubice, care imită broderia. Broșa, accesoriul femeilor puternice care luptă pentru puținul sau multul ei, pentru visele ei, pentru copiii ei, pentru tot ce iubește. Contextul actual, pandemia care pune lumea întreagă pe stop, este perfect reprezentat de setul „Unity”, o reprezentație a globului pământesc care ne amintesc de faptul că acum, mai mult ca niciodată, suntem un tot.
Vedeta colecției, inelul „Buzele Irinei”, întruchiparea artistică a unei măști venețiene, doi ochi și o aluniță în partea stângă pe obraz.
“Uneori suntem actorii unei piese de teatru la care participam neputincioși, alteori putem ră
mâne cu buzele umflate. Însă, iată, din nou, umorul ne salveaza din orice situație”, explică designerul.
 
În ținuta oricărei doamne și domnișoare, bijuteriile sunt piese de rezistență și puncte de plecare. Personalitatea bijuteriilor are impact direct asupra felului în care este percepută persoana care le poarta, de aceea este musai să existe o conectare firească și naturală între cele două entități.
 
Bijuteriile pot fi admirate și adjudecate la magazinul Cellini –  Băneasa, Molecule-F, dar și online pe site

Leave a Reply