Magazin ECCO concept Prime deschis în Brașov

Brandul global ECCO a deschis un nou magazin concept Prime in România, la AFI Brașov, pe  Strada 15 Noiembrie, la nr. 78. Acest al doilea magazin concept Prime din țară este și al treilea magazin deschis de companie în Brașov.

Conceptul Prime înseamnă, în primul rând, un stil care respectă cele două valori fundamentale ale ECCO – tradiție și inovație. Experiența este completată de mobilierul minimalist, care respectă un stil natural, scandinav, ce se potrivește foarte mult cu stilul pantofilor ECCO și împreună creează o atmosferă primitoare, specifică brand-ului.

Conceptul Prime este creat special pentru locații premium și oferă cea mai mare parte din colecția ECCO pe plan local, în care, ca de obicei, pielea de înaltă calitate și confortul sunt highlight-ul principal

 

 ”Ne bucurăm că în această perioadă am reușit să creștem brand-ul danez în România prin deschiderea celui de-al treilea magazin ECCO în Brașov. Am luat toate măsurile necesare pentru a asigura protectia și confortul clienților și angajaților noștri și continuăm să oferim încălțăminte confortabilă cu stil și de calitate superioară!– Victor Tighinean, director general ECCO România.

Începând ca o afacere de familie bazată pe măiestrie, producătorul de încălțăminte danez a acumulat cunoștințe valoroase în producția de încălțăminte de mai bine de 50 de ani. Înființată în 1963, compania a reușit să promoveze în mod constant inovația, deținând propriile sale tăbăcării și fabrici de încălțăminte, controlând tot procesul de fabricație și garantând astfel o calitate extraordinară. Cu un accent puternic pe piele premium, de înaltă calitate și platformele inovatoare, foarte confortabile, ECCO oferă o gamă largă de produse pentru întreaga familie.

Sunteți așteptați în magazine pentru o experienta confortabilă.

Leave a Reply