Divenoxin® – pentru o bună circulație venoasă

Unii sunt predispuși genetic, alții suferă din cauza factorilor de mediu, al unui sistem imunitar slăbit, suprasolicitării fizice, traumatismelor, obezității, fumatului sau modificărilor hormonale –  circulația venoasă deficitară este foarte frecvent întâlnită la persoanele cu vârste cuprinse între 30-59 de ani își afectează peste 80% dintre cei cu vârsta de peste 60 de ani. Pentru a ameliora simptomele unei circulații sanguine deficitare, putem apela la noul produs Divenoxin®.

 

Este posibil să ai probleme cu circulația venoasă fără să conștientizezi, întrucât acestea sunt greu de depistat. Ele nu apar brusc, ci se dezvoltă treptat. Totuși, există semne care indică disfuncții ale circulației sanguine și care ar trebui luate în seamă și tratate cu seriozitate, deoarece, atunci când devin cronice, pot provoca probleme grave de sănătate.

Cel mai comun simptom este senzația de mâini și picioare reci. Circulația sanguină fiind prea lentă, temperatura internă începe să aibă fluctuații. Acestei senzații i se adaugă cea de picioare grele, înțepături și mâncărimi. Un alt avertisment îl constituie micile imperfecțiuni ale pielii, schimbarea culorii ei, aspectul uscat, precum și apariția petelor de culoare roșie sau violet.

 Deoarece sângele bogat în oxigen și nutrienți ajunge cu dificultate la extremități, picioarele capătă un aspect nesănătos, încep să se inflameze în mod regulat și să-și facă apariția edemele, consecință a retenției de apă.

Însă simptomele unei circulații sanguine deficitare nu se rezumă doar la cele vizibile la nivelul membrelor inferioare. Aceasta afectează și mușchii ca urmare a încetinirii ei și slabei aprovizionări cu nutrienți, efectul fiind oboseala chiar și atunci când este vorba de un efort fizic cotidian moderat, cum ar fi urcarea scărilor. Mai pot fi remarcate probleme de digestie (gaze, constipație, reflux de acid gastric), fragilitate la nivelul părului și unghiilor (devin casante și se rup la cea mai ușoară atingere), răceli și infecții frecvente ca urmare a slăbirii sistemului imunitar și incapacității organismului de a depista și anihila agenții patogeni.

 

 

Divenoxin® este un supliment alimentar care susține circulația venoasă, contribuind la realizarea unei circulații sanguine normale la nivelul picioarelor cu numai un comprimat pe zi. Produsul conține diosmină și hesperidină, extract din rizomi de Ghimpe-Pădureț, vitaminele B12, C și E, acid folic și fier.

Extractul din rizomi de Ghimpe-Pădureț din compoziția Divenoxin® susține circulația venoasă și contribuie la circulația sanguină normală la nivelul picioarelor, fiind util în ameliorarea senzației de “picioare grele”. Fierul contribuie la formarea normală a globulelor roșii și a hemoglobinei precum și la transportul normal al oxigenului în corp, iar acidul folic la buna funcționare a hematopoiezei și la sinteza normală a aminoacizilor.

În ceea ce privește vitaminele, vitamina B12 contribuie la formarea normală a globulelor roșii și la reducerea oboselii și extenuării, iar vitamina E are ca misiune protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Rolul vitaminei C este acela de a asigura formarea normală de colagen pentru o funcționare normală a vaselor de sânge, de a crește rata de absorbție a fierului și de a reduce, de asemenea,  oboseala și extenuarea.

Divenoxin® conține 30 de comprimate filmate și este destinat exclusiv adulților, fiind disponibil în farmacii.

 

Leave a Reply