Noul Calendar de Advent Sabon – 24 de motive de bucurie

Când am certitudinea că vara s-a sfârșit iar culorile toamnei și bogăția ei nu mă mai consolează îndeajuns, încep să mă pregătesc timid pentru venirea sărbătorilor de iarnă.
Timid dar hotărât, pentru că sunt multe 
 momente frumoase pe care doresc să le petrec alături de cei dragi, sau măcar amintindu-le că sunt mereu prezenți în gândurile mele. Un cadou ideal pentru ei dar și pentru mine, de la  Sabon, care propune 24 de motive de bucurie timp de 24 de zile, furnizate cu ajutorul noului Calendar Advent.

 

Pentru un ritual de frumusețe desăvârșit, Sabon a pregătit o selecție deosebită de 24 de mini produse, reunind toate aromele preferate precum Paciulie-Lavandă-Vanilie, Iasomie, Green Rose, Rose Tea și White Tea. Pentru o piele radioasă și un tonus super fresh, dar și pentru a redescoperi bucuria de a dărui, sunt adunate mini comori în noul Calendar Advent Sabon

Pentru o piele incredibilă, fiecare zi contează, fiecare moment poate aduce un beneficiu trupului nostru. Calendarul Advent Sabon îți oferă inspirație pentru 24 de zile fascinante printr-o serie de mini produse, de la delicii pentru ten și păr, până la ispite irezistibile pentru baie și corp.

Experimentează atmosfera festivă și voluptoasă a perioadei excepționale ce se apropie cu iuțeală – sărbătorile de iarnă – și alege bucuria acelor momente speciale de răsfăț sau oferă-le celor dragi ca să împărtășiți bucuria sărbătorilor cu produsele Sabon.

 Tu alegi în ce zi să te desfeți cu una dintre delicioasele măști pentru față, toate cu minunate beneficii asupra tenului, îndepărtând delicat celulele moarte și reînnoind pielea, lăsând-o extrem de mătăsoasă.

 

Poți decide că mini-exfoliantele de corp sunt exact ceea ce căutai pentru o zi răcoroasă, când doar simți nevoia să te regăsești într-o cadă aromată și să te bucuri de produsele Sabon dedicate îngrijirii corporale, cu aceeași formulă deja celebră, îmbogățită cu o sumedenie de ingrediente naturale.

 Acum doar trebuie să te hotărăști ce produs alegi din Advent Calendar pentru ca timp de 24 de zile să te lași purtată în fermecătoare aventuri ale simțurilor.

Descoperă toate surprizele Sabon din Calendarul Advent pe www.sabon.ro sau în magazinele Sabon, unde te poți bucura de fiecare produs în siguranță!

 

Leave a Reply